Pokret #1od5miliona: Ukinuti školarinu za 2020/21 ili smanjiti granicu za finansiranje iz budžeta 

Ostavite komentar


  1. A vi ste društvo što unisi bojkot u Parlament? Još uvek postojite? Mislim da vas niko više ne shvata ozbiljno.

  2. Studiranje nije nužno obavezno. Studiranje mora da se plaća na svim fakultetima i svi studenti osim: Izuzetno talentovanih studenata koje bi država stipendirala. Država treba da omogući studentima povoljne kredite koji se nakon studija moraju bez izuzetka vratiti. I to na početku radne karijere u ratama sa manjim iznosima a kasnije kako vreme odmiče rate se moraju povećavati. Besplatno studiranje za sve u ovim uslovima stvara samo grupu mladih ljudi koji sede po beogradskim kafićima i iz njih izlaze samo kada od dosade idu da demonstriraju (izvinjavam se studentima koji zaista studiraju, uostalom oni uče i ne idu po ulicama.)

    1. Izuzetno talentovanih studenata koje bi država stipendirala….
      Kompanije, Firme, Privatni sektor, NE drzava. Drugo je odlicno

  3. A vi bi sve za džabe? Koja država bi mogla to da izdrži? Bolje je da kupimo još neki pancir, ili bezpilotnu letilicu, nego vama dati nešto džabe, pa da postanete večiti studenti. Inače, ni u Hrvatskoj vam nije uspeo bojkot.

  4. U SRB, osnovni problem u javnom (politickom) sektoru je nedostatak elementarne pristojnosti. Pokret ( sta to bese ?) je odigrao prljavo pred i za vreme izbora, a evo ih i sada. Umesto da se „samoukinu i imovinu dodele…“.
    Kakva je njihova relevantnost sa 1% od izaslih i minijaturnih 0,003% birackog tela. Zasto DANAS sebe samodevalvira

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.