Pokret Branimira Nestorovića od danas je „Mi snaga naroda“

Ostavite komentar


  1. Nekoliko njih koje ja znam, manje više apolitični, a glasali za vas, više neće.

  2. Bolje da se zovu „Mi, nejač naroda“. Moja istraživanja pominju 0,9%.

  3. Nestoroviću predstoje napadi od strane vlasti i ovih što sebe smatraju opozicijom.Biće to vrlo prljava kampanja svojstvena srpskoj političkoj sceni gde se koriste takve bljuvotine da se čoveku zgadi i država i politika. Nedaj se doktore.

  4. Plan AV je da ovaj lik i narednim izborima glumi opoziciju u tako odvlači glasove. Ako opet ljudi nasednu onda nema dalje.

  5. Колико се ја разумем у основно знање математике,да би нешто променио у држави и истовремено одржао реч „Нећу ни са овима ни са онима“,потребно је да освоји 51 посто што не верујем да ће доживети будући да ни он није баш у цвету младости.

  6. AV nema nikakav uticaj na Nestora.Sve je bapska priča.Samostalni su,ali nesnađeni.

  7. E, pa evo od mene podrška Nestoroviću, pa me vi lepo vređajte u komentarima… Ne glasam niti sam ikada glasao za SRS/SNS ali neću vala ni za Djilasa i ekipu. Preostaje doktor, videćemo kako će da se pokažu dalje… Za sada, nisu dali vlast SNSu u Beogradu a mogli su.

  8. Bravo Pavicu I Nestorovicu, svi ovi koji vam ne mogu nista osim da kazu da ste neciji da bi vas nekako diskreditovali mogu samo da vam zavide.

  9. Doktor je pokazao principijelnost i čvrst stav a najvažnije od svega pokazao je da drži reč. Priznaćete da je u politici to retka pojava. Mislim da je narod to prepoznao i da će to nagraditi na izborima.

  10. Mi snaga naroda ce se tek dokazati u buducnosti. Treci put je pravi put, nikakva EU, Nato, Szo i zapadne woke i transhumane agende. Svako ko misli svojom glavom i postuje tradiciju, veru, kulturu, porodicu i slavne srpske pretke ce biti na strani ovog pokreta. Bice mnogo podmetanja, jer za dobrim konjem prasina se dize. Vazno je dobro i strpljivo se organizovati i jacati. Nista ne dolazi preko noci.

  11. Nova BrzaBoljaJaca snaga vrhovnog bica.
    Onu zavetnicu je iskoristio, pa usisao.
    Isto ce proci I ovaj zaverenik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.