Pokret „Crno na belo“: Izbeglice iz Avganistana na Kosovu, a Beograd ne reaguje

Ostavite komentar


  1. Mene već čudi da ovaj naš širokogrudi Predsednik nije već ponudio da Srbija primi bar 2-3 miliona ovih Avganistanaca!

  2. pa neka dodju, sto vise, sta je problem??? Sta, bice veci divljaci od onih dole sto palise crkve i manastire, daj nemojte da izigravate tolike briznike. Nemate pojma gde se nalaze gradovi nam KiM,o selima da ne pricamo,kakav je zivot u Strpcu,koliko je bilo srba u Suvoj reci,ma niste ji culi za Štimlje,a pricate o nekim izbeglicama koji ce mozda doci. Pa neka dodju,da pripitome ove dole,da malo i oni ne spavaju.

  3. Kaže kineska poslovica što možeš promeniti potrudi se da promeniš, što ne možeš prihvati kako jeste. Ovaj lik, jer u upravama Zvezde i Partizana sede uglavnom „Likovi“ sa komunističkom zaleđenom, pravi priču ni oko čega. Prvo Kosovo je već 22 godine, američki protektorat gde se lokalni Albanci povremeno igraju izbora, a na kraju bude kako Amerikanci narede.
    I čemu onda glupiranje osim samopromocije ili po naređenju iz Moskve. Suštinski nepotrebna je bilo kakva dalja priča.

  4. Kako nista me preduzimamo? Vec smo oformili mini baze u Medvedji, Presevu i Bujanovcu u koje cemo smestiti talibanske lovacke odrede od po 12 ljudi u celiji. Njihov zadatak je da love Avganistance po Kosovu, stite Srbe i kazne Shipce za pomoc suparnickom rezimu. Logistiku pruza ruski centar u Nisu. Bice veselo.

  5. Kome nije bilo jasno sta ce nam mini sengen i to bas sad, sad je jasno. Ko dodje dole dosao je i kod nas

  6. A Srbi ne mogu na svoja vekovna ognjista? Sramota ove i prethodne vlasti. Bruka..ni ostavka vas ne moze oprati izrodi..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.