Pokret Dveri podržao skup najavljen za nedelju popodne ispred srušene zgrade Generalštaba

Ostavite komentar


  1. opoziciji su ocigledno bitni samo njihovi ciljevi i interesi nista sem toga ih ne zanima niti ce zanimati

  2. Koliko govfno mozes biti da simbol otpora i stradanja naroda od nato bombardovanja predas neprijatelju.

  3. A kao nagradu što su nas bombardovali Amerikanci će besplatno dobiti prostor na kome će zidati tržne centre,stanove,garaže,poslovne objekte,…i prodavati nama,oni će napraviti i mali memorijalni centar,kao sećanje na ono šta su uradili.Bler ,premijer vlade Velike Britanije,odmah po dolasku Vučića na vlast postaje njegov savetnik,a Šreder,kancelar Nemačke u vreme bombardovanja ,dragi gost i veliki prijatelj predsednika na mitingu u Areni i to na godišnjicu bombardovanja (a puna Arena mu aplaudira).Šta reći, a ne zaplakati?

Ostavite komentar


Politika

Ko je sve dao novac za osnivanje SNS? 7

Ko je sve dao novac za osnivanje SNS?

Poslanici Demokratske stranke i Narodnog pokreta Srbije u potpunosti se slažu sa tvrdnjama advokata Bože Prelevića, koje je izneo u emisiji Radar Forum - da su za osnivanje SNS novac dali „ljudi sa poternica“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.