Pokret Dveri predstavio Apel o očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Srbije

Ostavite komentar


  1. Pukao na izborima pa sada traži da ga Djilas ponovo primi u svoje „jato“. Ali Boško ne bi bio Boško kada ne bi igrao na dve (tri) stolice pa moli još neke da ga „usvoje“.

  2. okret Dveri predstavio Apel o očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Srbije
    Komentar; Dveri treba da se pobrinu da sacuvaju u Ustav Srbije ono sto je bio u aktuelnoj Srbiji model 2006-te, Kosovo nije nikad i u nijednom trenutku nije bio u sastav Srbije model 2006-te. Poslendje stranice historije kazu: YU se raspada. Kosovo napusta nju 1999 dok aktuelna Srbija je najkrajniji produkt tog raspadanja, i progasuje drzavnost tek 2006-te.

  3. Dveri i svi ostali sram vas bilo vama je vaznije to neko Kosovo a Srbija i mi narod u srbiji YOK. Ovde „tece med i mleko“ .Umesto da se borite da ovde konacno zavlada demokratija .Kada vam je vazno to nenanvo Kosovo i ti neki kosovari idite tam0o pa zivite a nas ostavite da se sami borimo.

  4. Kosovo je u ratu 1912/13 dobijemo, a u poslednjem ratu izgubljeno !
    Znaci, samo se novim ratovanjem moze vratiti, sto je unapred izgubljeno.
    Ponovo sa NATO-om ratovati, koji ce laserskim naoruzanjem, sa visine od 20000 m. , ponovo, sve sto se na zelji krece, za kratko vreme unistiti.
    Na kraju, cija deca ce biti zrtve, sigurno ne ovih, koji zagovaraju ratnu opciju.
    Hvala, ukoliko objavite.

  5. Osudjuje prazne priče, saopštenja, bezidejna okupljanja.
    Ovaj njegov Apel, nije ništa drugo nego to isto- tvorevina bezidejnosti.

  6. Pokret Dveri predstavio Apel o očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Srbije

    Ma da bi „očuvati dinar“ kao platno sredstvo na Kosovu, dzaba ti Kosovo !

  7. Sećaš se kada se prodavao Sava Centar za 27 mil.evrova
    nedamo SC,to je pljačka gradjana Srbije.
    Posle su ga prodali za 12-13 mil.evrova ti isti što nijesu dali za 27.mil.evr. Malo da čitaš knjige u toj biblioteci ima tamo nadje se ponešto…..

  8. @Avala Nasa divna Vojvodina od uvek je bila srce Srbije a bogami i Yugoslavie. Srem Banat i Backa tri srca junacko

  9. Predlažem Bošku i ostalim „patriotskim“ političarima,da pošto je nemoguće Kosovo vratiti pod okrilje Srbije,zato što devedest pet posto stanovnika Kosova to ne želi,a rat protiv NATO,ne možemo dobiti,da podnesu svoju žrtvu,a ne žrtvu tuđih sinove.Neka se u znak protesta,javno spale, pred NATO sedištem ili evropskim i svetskim institucijama.Možda bi bilo efekta,a oni bi bili trajno upisani u istoriju.Mislim da bi trebali na taj čin da pozovu i predsednika Vučića.Posle toga bi nama građanima Srbije,sigurno bilo lakše.

Ostavite komentar


Politika

Ko je gradonačelnik Južne Mitrovice i kandidat za Kurtijevog naslednika? 8

Ko je gradonačelnik Južne Mitrovice i kandidat za Kurtijevog naslednika?

Bedri Hamza, kandidat Demokratske partije Kosova za premijera, karijeru je počeo kao računovođa u “Trepči” 90-ih godina i dogurao do guvernera Centralne banke Kosova i ministra finansija. Trenutno obavlja funkciju gradonačelnika Južne Mitrovice, a analitičari ga opisuju kao čoveka sa stavovima koje Amerikanci žele da čuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.