Pokret „Jedan od pet miliona“ nije na spisku opozicije koju je Tadić pozvao

Ostavite komentar


  1. Jedna tehnička odluka je pretvorena u religiju. Ne slažem se sa vama! Potrebni su nam svi jer uz organizacije dolaze i njihovi ljudi, organizacioni kapaciteti, koji fale svima. Cilj bojkotaške opozicije (čast izuzecima) je da preuzme te ljude.

    A konkretno za ovu vest, ne znam po kom osnovu se ovo desilo, s obzirom da je i Boris Tadić sa SDSom izašao na lokalne izbore, kršeći bojkot, na šta je 1od5miliona i upozoravao.

    1. Samo Bez Tadica na celu ….nema plisano ,vec odmereno da se povrati poverenje naroda u drzavnu.

  2. Ajde deco kući.. dosta ste se glupirali,sada malo učite i izvucite pouke i zakljucke iz dosadasnjeg delovanja tj bauljanja po politickoj sceni. Ima nade za vas ali pamet u glavu…ne mozete sebi dozvoliti jos jedan luksuz da budete upotrebljeni kao toalet papir…

    1. @Petre U pravu ste. Mladi su dobrodošli ali bez radnog i političkog iskustva osudjeni na marginu. Samo zajedno i disciplinovano s iskusnim političarima postoji šansa. Tačno, potrebni su novi ljudi ali marljivii, uporni, dokazani i sa rezultatima u svoj struci, neuprljani aferama, s jasnom vizijom i jasnom porukom i pre svega spremni da budu stalno i svuda sa ljudima, svakako u Beogradu, gradovima ali i u najdubljoj provinciji, i da im neumorno tumače svoju viziju. Ako niko drugi ne pozove opoziciju na sastanak, a to učini gospodin Tadić onda je to OK. Za svaki novi početak potreban je prvi korak.

  3. Izblamirali ste se sami izlaskom na izbore, nije ni čudo što vas ni Tadić neće.
    Naučili ste źivotnu lekciju da poslanička plata nije naj bitnija.
    Udružite se sa Gordanom Čomić, ona je na Tadićevom putu.

  4. Kao prvo: Tadić je hodajuća propast. Čovek koji je pokazao kako vlast jede nedovoljno jake ličnosti. Drugo: svi treba da se zapitamo šta se iza brda valja kada on opet saziva opoziciju a prevario je već i samoga sebe nebrojeno puta. Treće: jednom izdajnik – uvek izdajnik.
    Ovime nisam hteo umanjiti njegove pozitivne osobine – nesumnjivu inteligenciju, obrazovanost i elokvenciju, nego reći da ne verujem da bilo ko može imati poverenja u čoveka koji je aktivno radio na uništenju stranke čiji je doručerašnji predsednik bio. Opravdanja u smislu da mi, mali ljudi, pojma nemamo, i da beogradska elita predodređena za vlast zna šta, kako i zbog čega, ne piju vodu jer su svi pod uticajem ovog ili onog stranog faktora i/ili domaćeg gangsteraja. Etike, časti i poštenja niđe. SAMO NOVI LJUDI.

Ostavite komentar


Politika

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti 10

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti

Pitanje o tome kakvu spoljnu i regionalnu politiku vode srpske vlasti, imajući u vidu da raspolažu sa spiskovima ljudi, pre svega, građankama i građanima država u regionu, kojima je zabranjen ulaz u Srbiju, ili je za njih makar predviđeno značajnije maltretiranje na granicama, aktuelizovalo se i odjeknulo više nego ostali slučajevi, naravno, kada je na tu rampu “naletela” pevačica iz Hrvatske – Severina Vučković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.