„Pokret ‘Kopaćemo’ liči na naprednjačku Srpsku desnicu, a kampanja im nije ni za pogrebno preduzeće“

  1. Da se nije ponovo antivirao Toma Diploma iliti Tomislav Nikolić?Treba se odužiti za rezidenciju na Dedinju.A I vičan je kopanju.

  2. Taj pokret je napravljen da bi trolovao i ismevao ludilo ovih opozicionih eko-džihadista.

  3. Ova grupa je ustvari „Srpska lista“ izbegla s KiM posto je tamo totalno rasulo i ZSO više nije u opticaju pa su krenuli od radikalske maksime: Stigli smo do dna, ali „Kopaćemo“ i dalje.

  4. Neverovatno kako SNS-botovi nemaju ni malo savesti. Za tu bedu od para, koju na kašičicu dobijaju od Oskara, u stanju su da zagovaraju trovanje naroda i uništavanje sopstvene Srbije. Odvratno!

  5. Ovo je samo ogranak pokreta šireg spektra provladinih signala-“ Kopaćemo i sahranićemo”. A Profirije već kao spremadan “Sveti Litije Germanski”.

  6. Kopati, nego šta! Živela Republika Rudnik Srbija! Svašta smo zakona li a tek šta će da se još tu iskopa… To ima svi da poludimo!

  7. Kopati, nego šta! I ne samo tu! I kopati u dubinu, će da naletimo na mlogo zlatnih kašika, zlatnih viljašaka i zlatnih kišobrana. Možda se naleti i na zlatne Rafale. Zato, kopajmo Srblji to sami sebi, sšto idemo dublje to će nam biti bolje!

  8. Ovi sto su raspolozeni za kopanje – mogli bi malo da okopaju kukuruz – posto vole to da rade za dzabe – bar neku vajdu da vidimo od njih

  9. vucic osnovao kopacemo litijum niko drugi to nebi napravio kai i banjska kad se vojska na kosovo vrati i jos mnogo toga

  10. Sta treba neki pokret da uradi da biste vi pisali o njemu? Jel vi stvarno dajete bilo kakav publicitet fiktivnom pokretu? Zasto?

  11. Milosevic nije uspeo da kupi sve medije, ali ovaj radikal jeste(cast nekim),tu se vidi koliko rio tinto stoji iza svega i da ce taj kapital traziti nazad ako ne uspe u zeljenom…

  12. Дакле после покрета грађана „Нећете копати“ организована је и група „Копаћемо“. Сад само фали група навијача“Удри брате“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.