Pokret obnove Kraljevine Srbije: Trebalo je 5. oktobra krunisati kralja

Ostavite komentar


  1. Osnovni problem je sto nije imao ko da petog oktobra sprovede bilo kakve sustinske promene. A svakako to nisu bili ni Milosevicevi ili Stambolicevi saradnici, od Dinkica i Seselja, do Predraga Markovica i ostalih prikrivenih komunista. A imali su i bili su na najvisim funkcijama u ovoj dryavi, ali sta vredi kada su bili, ostali i bice zauvek komunisti. A Kralja Srbija nema niti ima kraljevinu evo skoro 75 godina, tako da ne znam zasto vise obmanjujete ljude?

  2. Kog „kralja“, ovog „mucavog“papucica? Ne hvala ne hvala, ja sam takodje monarhista ali ovaj bi bio ispod casti i dostojanstva. Bolje da „uvezemo“ nekog pristojnijeg i uglednijeg od koga bi Srbija imala nekakve koristi.

  3. I ko da nam bude kralj ??? Onaj što pase travu, što ne može da nauči srpski jezik za dvadeset godina??!!

  4. Ma ni on sam ne veruje u to što govori. Još jedna priča od službe veštački stvorene stranke da se uzme pokoji sitni glas naivnom narodu. Dovoljno je samo pročitati biografije ,,funkcionera,, ove kvazi stranke pa je sve jasno.

  5. Srbija je komunistička kraljevina,zaražena sljepilom jer je narod zarežen komunizmom i ne može da se od toga izliječi dok ne dodju nove generacije.
    Oni bi jadni da biraju ko će da im bude kralja,zna se ko je prestolonasljednik i nema tu šta da se razmatra,ne vjerujete ni u boga ni u kralja,ali zato vjerujete u Tita.nisu za kralja ali su za Vučića,komunističkog četnika.

  6. Nema veze sto ne znam srpski. I ovi ga znaju, jer nam nesto bolje od toga. Treba vratiti kralja.

  7. Ko Can brani da se igrate decijh igara? To sigurno ne ookrece radnu snagu I infrastukturne projekte? Karadjordjevici odavno nemaju pojoma o srlskoj topografiji I potrebama,a pomavaci su I’m zadruzne babe!♿

  8. Ko lud sam da još i te parazite izdržavam. Da su Obrenovići pa i da se i vrate, al ovi mućkovi ubačeni iz Crne Gore ko kukavičje jaje u Srbiju nikad više. Oni se i ne javljaju nego ovi njihovi paževi gladni debelih apanaža moreeee….

  9. ovaj tekst – ova izjava je sasvim patetična da je šteta trošiti reči na komentar. Ovo se zove “naknadna pamet“, izjava koja ne znači ništa od strane stranke koja ne znači ništa. Koliko ja znam nula puta nula mora biti nula.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.