Otadžbina: Prebijanje Subotića samo vrh ledenog brega torture koju doživljavaju Srbi na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Vučićeva prozrena politika stalnih napetodti po Balkanu, ništa novo. Vidimo kako pravi invidente po Bosni, Crnoj Gori. Albanci pokušavaju samo da sistem funkcioniše, da je mir i da su svi ravnopravni. To Srbima nigde nije opcija nego “ Oslobodjenje ili smrt”- četnički moto. Dičimo se četnicima a istovremeno se osećamo uvredjenim ako ih porede sa četnicima?!

  2. @Kolja

    Zaista mislis da si nekoga ubedio da si „srpski komentator“? Hahahahaha. Trebao si jos da ubacis da su Albanci „autohtoni“ na Kosovu ili nesto sa „ilirskim poreklom“, cisto da budes jos „uverljiviji“. Nego, i Milosevic je na slican nacin na Kosovu „pokusavao da sistem funkcionise, da je mir i da su svi ravnopravni“ pa sto ste se onda vi Albanci bunili?

Ostavite komentar


Politika

Opozicioni odbornici iz Topole neće odustati od traženja istine o misterioznoj smrti kolege Dejana Manojlovića 9

Opozicioni odbornici iz Topole neće odustati od traženja istine o misterioznoj smrti kolege Dejana Manojlovića

 U državi u kojoj institucije postoje samo fiktivno neretko dolazimo u situaciju da mnogi slučajevi ostaju nerazjašnjeni, a samim tim i mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Bojimo se da je to slučaj i sa misrerioznom smrću odbornika GG Novi ljudi za boljui Topolu i našeg sugrađanina Dejana Manojlovića koji se navodno samozapalio, a obdukcija je pokazala da su mu polomljena rebra, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde iz Topole.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.