Ko čini Pokret „Otete bebe“ koji je dobio ulogu u Tadićevom i Radulovićevom zajedničkom filmu?

Ostavite komentar


  1. Svako ko ucestvuje na namestenim vucicevim izborima njegov je saucesnik u lzdaji i pljacki i politicki je parazit.

  2. Koalicija je sasvim u redu, i verujem jedina koja ne igra za nikoga. Oba gospodina, pametni i elokventni, sa iskustvom, i najmanje zaprljani u odnosu na bilo koje druge politicare. „Otete bebe“ imaju misiju koja je sama po sebi cista prica. Tako da imaju moj glas.

  3. Gospodja Ana Pejic samo na yt ima vise od 500video klipova. To sto je ovo udruzenje manje poznato , kako Vojin ovde pise , verovatno onoj grupi ljudi koja cita Danas, Vreme i gleda N1 i Novu S, to ne znaci da su oni nepoznati pojedincima od Australuje do Aljaske , gde god zive stanovnici bivse SFRJ. Ana Pejic je jedina javna licnost koju postju i vole svi gradjani bivse nam drzave jer su prepoznali u Ani najpre ono sto je opsteljudsko a to je SNAGU i Ljubav majke.
    Nju prate sve generacije i ima mnogo postovalaca i ovde i u dijaspori. Nazalost , dijaspora ne moze u praksi da glasa alu zato ne samo da salje pare ovom pokretu vec i znacajne informacije koje se ticu ovog zlocina protiv covecnosti sto je cilj da se ovaj fenomen zvanicno i proglasi. Nije rec dakle o aferi vec o zlocinu koji ne zastareva.
    Pogledajte neki od klipova pa cete videti da je Ana Pejic ono sto je bio Vizental u potrazi za zlocincima.
    Bicete iznrnadjeni , koliko ce glasova osvojiti Otete Bebe.
    Oni se ne bore samo za istinu gde su njihova deca zavrsila vec prakticno za potpunu promenu sistema tj otvaranje svih arhova od 2945. I prestanak izvoza dece iz Srbije. Danss Srbija prodaje ( jedina u Evropi ) svoju decu i to po ugovoru iz 2014. Koji je Kisicka inace obnovila. Dragan Vulevic , vovek sa tamnim naocarima je i dan danas glavni operativac.
    Objavite mu komentar, bilo bi profesionalno sa vase strane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.