Pokret slobodnih građana: Samo zajedno možemo smeniti katastrofalnu vlast koja primenjuje fašističke metode

Ostavite komentar


  1. Не мисле баш сви да је ова власт бахата и неподношљива. Мислим она има лоших страна али има и добрих. Када се та два упореде, преовладава ово друго. Доказа за то има пуно.

  2. Pokret slobodnih komunista o komunistima na vlasti – ako u Gulagu Srbija i postoji fasizam to su srpske komunjare na vlasti zajedno sa komunjarama u opoziciji udruzene u fasiju.

  3. Najlepse i najljubaznije zamoljevam Basarinog malog, trenutno na brckanju u lijepoj svojoj, da ne pominje nadalekocuvenog mi prethodnika! Jos manje da pokusava da se u bilo kojoj sitovaciji, po bilo kom osnovu i po svaku cenu sa Istim poistovecuje! Creskoj jekipi pozdrava bez, moste komotno i dostanete tamo, niko ne bi ni premetio !! I pazite na ‘samoishranu’..

  4. SerGej malo da se manje bavi glumom i politikom jer očigledno mu više ni jedno ni drugo ne idu od ruke.

  5. a kako bi se ovi nesposobnjakovići drugačije održali na vlasti nego primenom sile i ostaliih apsolutističkiih metoda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.