Pokret slobodnih građana: Za uništavanje Subotice se ne dobija zvanje počasnog građanina, za to se odgovara

Ostavite komentar


  1. Веееееллллииииииккккккааааааа грешка у корацима

  2. Subotica je miran i lep grad,i svi se moraju potruditi da on to i ostane.

  3. Tako je PSG Subotice.Ko je placen i proteziran,taj hvali radikale,SPS,SNS pa nista slucajno nisu pojave Karadzica,Labana,Bakica,sada jos samo fali Vucic sa svojom svitom.

  4. Niste vi ništa bolji, samo čekate da se smestite u fotelje, a za to što se dešava u Subotici kriva je gradska vlast.

  5. Subotica mirna,hahaha smešno ,od kriminala,presretanje ulicama,pucanja i puna migranata tj ilegalne vojske(Dzihada),do sl novodolazecih stanovnika sada,da nekazem Turcizam ,bila je mirna dok nije počelo sa Migrantima, Kosovom cirkusu itd.Svega ima samo mir za stanovanje i stanovništvo Subotice nema,mi smo hricanstvo manjina Subotice .Prljava ,puna smeća,svaka dr ulice bez rasvete,te obilazak glavešina i lopova. …nekad bila mirna i lepa

  6. @Nikola – Subotica bila mirna do „antibirokratske revolucije“. Posle ratovi, izmena etnicke strukture stanovnista i na kraju gradonacelnik (partijski vojnik) iz juzne Srbije a ne iz Subotice. Zahvalan covek Vucicu sto ga je ukazom postavio na mesto gradonacelnika!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.