Pokret socijalista pokrenuo peticiju za osudu američkih sankcija Vulinu

Ostavite komentar


  1. Glupost bez presedana.
    Kao kad je vladajuca stranka bila u strajku protiv opozicije.

  2. e sad ovako, svima uvesti sankcije naime putovanje u zemlje eu, sad je tako što se mora prijaviti popuniti upitnik i posle se čeka odobrenje za ulazak sve ove koji potpisuju staviti na zabranu, ovo je opasna igra, koja može zemlju uvesti u veliki problem ..finansije ekonomija itd.. ovi ako imaju mozga ..treba samo sebi da objasne odakle ovom liku nekoliko stotina eura da kupi nekretninu, odakle odakle ..i oni ovakvog podržavaju ..dno dno ljudi…..

  3. Neka vam je srećna i uspešna peticija za podršku gospodina Vulina, a protiv američkih sankcija protiv njega. Protiv koga su oni, taj se bori za srpsku stvar. Kako ih više nije sramota da vode kadrovsku politiku u drugim državama. Ako je Srbija država od integriteta, a ja želim da bude, onda treba sačuvati Vulina od izrečenih američkih sankcija i ne dozvoliti nikome iz inostranstva da kadruje ço Srbiji.

  4. Bravo bosanci jeste glupi kad vas Vulina I Dodik lazu, sebe zovem srpskim bosancima

  5. Ma kake bre peticije kaki bakrači, ja predlažem da vrhovni komandant odma podigne migovi.

  6. Peticija za osudu? Smešno! Dok ne stigne naredba da svi pripadnici vs, policije, bia, svi zaposleni u javnom sektoru plus kapilarni glasovi ne potpišu zahtev za neodložno ukidanje sankcija sad vulinu, to nije ozbiljno.

  7. Jak faktor – Pokret socijalista,mora da se Ameri skoz zaledili od straha.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.