Pokret socijalista: Trifunović optužio Srbiju za genocid

Ostavite komentar


  1. On je samo priznao ono sto su drugi u nase ime, na veliku zalost uradili. Time nije umanjio njihove zlocine!!!

  2. Kako moe Trifunovic da prizna nesto, o cemu je odlucivao evropsli sud pravde? Vulin brka pojmove?

  3. Sergej Trifunovic je u pravu U SREBRENICI JE POCINJEN GENOCID ( pokusaj istrebljenja ) od strane olosa u uniformama sa srpskim obelezjem. Olos i fukara koja je to ucinila nisu ceo Srpski narod, nego ono najgore sto je tog trenutka u ime „Srbije“ izvrsilo stravican pokolj od deteta, zena i staraca, to pravi i casni pravoslavni Srbi nikada u svojoj istoriji nisu radili. Pojedina fukara jeste ali citavi narod nije, ali tacno je da su u to vreme zlikovci bili sa svih strana nahuskani tzv medijima i pojedinim zlotvorima sa svih strana. Vojislav Seselj i njegove „karikature“ sa cetnickim znamenjima je jedan od primera kako Srpstvo ne sme i ne treba da se „brani“. on je osudjeni ratni zlikovac koji je uz to i tzv „narodni poslanik“, sram ga bilo a ta huskacka hulja i danas ima nesto da prica u ime Srbije i srpstva. Vecina njegovih tzv patriota a ustvari radikalskih protuva nalazi se na vlasti pocev od tzv predsednika Srbije Aleksandra Vucica, preko predsednice Skupstine Maje Gojkovic i ostalog „odpada“ iz devedesetih koji su i danas na vlasti u Srbiji. Da Sergej Trifunovic u pravu je kada kaze da je u SREBRENICI BIO GENOCID i tacka, svidelo se to nekome ili ne to je suva cinjenica.

  4. Niste razumeli, drugovi. Za genocid ste krivi Vi, i Vasi pokojni Mira & Sloba, Seselj, a ima i par aktivnih, i mogo vise od par. Gradjani Srbiji nisu svi bili krvolocni komunisti, niti su svi ucestvovali u ratu. Razumete? Odgovaracete pred Bogom za svoja zlodela – tako treba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.