Reakcije političara na Vučićev pokret za narod i državu: Od „najozbiljnije organizacije“ do „očajničkog“ poteza

Ostavite komentar


  1. Šta sve bolesni um neće izmisliti da se održi na vlasti. Ali narod Srbije nije glup vidi šta je u pitanju. Samo zavedeni podmićen i korumpiran ne vide.

  2. Sve je pokret, a pokret je sve!
    Tako to biva kada se previse sniva…

  3. Nacionalizam mora da ojača do te mere da obezbedi opstanak „usijanih glava“ pod najezdom dalekoistočne radne snage.
    To je jedina istina.

  4. Велики покрет за народ и државу - као Српска листа на Косову kaže:

    Очигледно је да председник Вучић позивом на ујединјенје свих патриотских снага и градјана – менја ИМЕ странке СНС и СПС са коалицијом у јединствену странку „ВЕЛИКИ ПОКРЕТ (ВП) за народ и државу“ – јер све коалиционе странке на челу са СНС-СПС-ом најавлјују ПРИКЛЈУЧЕНЈЕ Великом покрету за народ и државу! ШТО СЕ ПРИКЛЈУЧУЈУ КАДА СУ НА ВЛАСТИ? Вероватно да се пребаци одговорнот на „ВП са народом“ да аминује убрзану „нормализацију односа“ Охридским споразумом (за приклјученје Косова у УН).

  5. @Grada
    Odkud ti to da ovaj narod nije glup. Da je pametan ne bi ga AV vukao za nos svih ovih godina.

  6. Ona, Milica Đurđević Stamenkovski je sada na televiziji Pink izjavila da Zavetnici sebe vide „u svim formatima u kojima se bude govorilo o „očuvanju suvereniteta Kosova i Metohije“, porodičnih i drugih vrednosti”.

    Lično nebi bio nimalo iznenadjen ako se i Aljbin Kurti pridruzi ovom pokretu koji za cilj ima „očuvanje suvereniteta Kosova i Metohije“ !

  7. Kasno je za bilo kakav novi „pokret (za preokret)“ ! Da nije bilo izbornih svinjarija u decembru, stranka bi mu i dalje bila dobra udavača za gomilu lokalnih i malih stranaka. Posle decembra, postali su kamen oko vrata od koga treba bežati da ne bi završili na dnu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.