Pokret za odbranu Kosova i Metohije: Odluka o kosovskim tablicama nastavak puzajuće kapitulacije

Ostavite komentar


  1. Sve se radi busajući se u grudi kako time brani kosovo i kosovske srbe a okrivljujući druge da su izdajnici ali slepom narodu se to tako i dešava.Dolazili su u Srbiju da glasaju a svoje su izbore bojkotovali jer im je patriota tako rekao a sada kukaju.Tako im i treba kada mozga nemaju.

  2. Niko normalan se ovome nije ni iznenadio. Imali smo sansu 17. koju smo propustili sad smi tu gde smo i bice sve gore,nazslost ali je to nasa realnost.

  3. Barikade, skidanje uniformi, izlazak iz institucija, dolazak na „najveći miting“, busanje u grudi da se on bori za Kosovo, glasanje u Srbiji to je dokaz da je Srbe sa Kosova predao. Koliko ti isti Srbi imaju mozga da to nemogu da shvate. Imali su izbor 17. ali džabe, vadiće te pasoše da bi ušli u Srbiju. Imate svog velikog vođu pa mu se žalite jer ionako se on za sve pita.

Ostavite komentar


Politika

Međunarodni stručnjaci: Garancije koje traži Osmani za formiranje ZSO pravične i neophodne 10

Međunarodni stručnjaci: Garancije koje traži Osmani za formiranje ZSO pravične i neophodne

Garancije koje je tražila predsednica Kosova Vjosa Osmani za formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO) su pravične i neophodne, smatraju stručnjaci i poznavaoci prilika, ali, prema njima, isti takvi su i zahtevi međunarodne zajednice da Kosovo uspostavi Zajednicu."Najbolji način da Kosovo dobije garancije koje zaslužuje, jeste da ponudi kosovskim Srbima garancije koje zaslužuju kao građani Kosova", kaže Edvard P. Džozef, predavač na Univerzitetu Džon Hopkins u SAD.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.