Pokret za Preokret: Gimnazijalci su heroji jer su odbili da pevaju Vučiću

Ostavite komentar


  1. Jel taj Pokret za preokret od Janka Veselinovića,ako je onda pitam gospodina koji je to narod već godinu dana na ulicama.

    1. Pa ti i neznas jer se informises iz Informera ,Pinka i slicnih odvratnih medija i zivis u nekom paralelnom i paranormalnom svetu.

        1. Mozfa je moj svet u kome zivim takav ,ali je sigurno pametniji i inteligentnji ,a bogami i pismeniji od tvog.Kosta

        2. Sta bravo deco budalo jedna pa oni pevaju u horu. Pevaju himnu .sram ih bilo.nisu politicari.jos jednom njihovim roditeljima sramota

          1. Ima li neko da raščivija ovaj Desa bot komentar? To što botovi igraju kako im gazda svira, ne znači da su i deca glupa da se sputaju na taj nivo i pevaju jednom čoveku, koji im svakog dana poručuje da nema mesta za njih, dokle god mu ne budu pevali kako im on naredjuje.

          2. Draga Deso,
            ti i tvoja deca slobodno pevajte gde i šta god želite ali ne smaraj i ne pritiskaj druge jer i oni imaju svoje mišljenje. Sramota političarima koji maloletnike iskorišćavaju za svoje interese. Tu je tačka. Nema dalje. Deca su odlučila sama a ko voli da peva u horu sigurno nije došao da bi pevao na stranačkim skupovima i no na nedelju koja je hrišćanima za porodicu i ljubav.

    2. Pa sad… Ako imaš MTS kablovsku naravno da ne vidiš. Ali ako kuckaš komentate, znači da si tehnološki elementarno pismen, pa znaš da postoji yutube, N1 itd. A to znači da možeš i da vidiš druge vesti. E sad, ako si bot, a đon umesto obraza…

  2. E ako je Janko pisao saopštenje, onda je to tako!
    Znamo da je on principijelan i tačan, čak je i Pariz upakivao u Beogradske ulice 🙁

    1. Hahaha. Dobili ste dandaru od maloletnika. Pa ni njih više ne možete da ucenjujete. Bliži se kraj, a? Ražanj je spreman, prasići takođe, a uredićemo vam i zatvore. Za dobrodošlicu.

  3. Ne vidim po cemu su gimnazijalci heroji,stvarno????
    Ako iz SNS-a kazu da nisu hteli da ih angazuju onda je tako,a sve i da jesu,sta je tu tako strasno???

    1. Jel se pravite da ne razumete…koriste decu za svoju promociju. Još pre par dana je izašao tekst da su se roditelji dece pobunili i nisu dali pristanak da deca ucestvuju u političkom skupu. Jesu heroji nego šta.

    2. Heroji, nego sta? deca imaju vise petlje od 90% vas odraslih koji radite i koji ne smete da pisnete lokalnim serifima, a o vrhu drzave da ne pricamo. Vi ocigledno neke stvari ne shvatate i mislite to sto ste toliko ponizni zarad necega sto vam svakako pripada oslikava nekakav razum i inteligenciju. Na vasu zalost, to nije tako. I nemojte da se ljutite zato sto neko ima petlju da zna sta hoce, a sta nece. Ne shvataju svi zivot kao obavezu i veciti strah, poput vas.

    3. Eeee….strano je to sto bi Marko Djuric energicno aplaudirao satima pa se deca uplasila … a i roditelji ne “ mirisu “ bas sns sektu u Novome Sadu

    4. Možda nisu heroji ali su svakako budućnost Srbije(ako i njih ne oterate u beli svet) jer su svoji,slobodni ,nepotkupljivi ,imaju svoj stav .Sve ono što vi i vama slični niste.Oni su protivteža vama.Zato su bitni ,gđo.Gordsna

    5. Mozda smene direktora, i profesora-icu muzike, i nista nije strasno, to je normalno u Srbiji

  4. Apolitični maloletnik.

  5. Ipak je istina , kada se kaže“ Na mladima svet ostaje“!!
    Moje poštovanje đacima Novosadske gimnazije“!.
    Dragi moji Vojvođani potrudite se da to malo što je ostalo od vaše tradicije prosvećenosti i borbenosti sačuvate od višegodišnje najezde radikala tj SNS. danas.

  6. Po čemu se odbijanje gimnazijalaca smatra herojstvom? Odbili da pevaju za predsednika države! Zar tako učimo decu patriotizmu?

    1. Ne, tako VAS deca uce patriotizmu. Ali cete ponovo pasti na ispitu. Bravo, deco!

    2. NIJE ON PREDSEDNIK SRBIJE , VEC PREDSEDNIK 29% STANOVNIKA OVE ZEMLJE KOJI SU GA IZABRALI ZA SVOGA PREDSEDNIKA

  7. BRAVO DECO PUNO STE BOLJI STE OD MATORACA KOJI RAZMISLJAJU NACIONALNOM FREKFRENCIJOM !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.