POKS: Dobijamo pretnje smrću policija ne reaguje 1foto FoNet Zoran Mrđa

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da njegovi najviši funkcioneri u kontinuitetu dobijaju pretnje smrću, ali da policija to ne istražuje i ne privodi počinioce.

„Dok se po Srbiji privode maloletnici zbog navodnih pretnji Aleksandru Vučiću po društvenom mrežama, na pretnje smrću koje stižu meni i predsedniku Izvršnog odbora POKS i narodnom poslaniku Nenadu Tomaševiću već duže od godinu i po dana niko iz policije nije reagovao“, naveo je predsednik POKS, poslanik, Vojislav Mihailović, u pisanoj izjavi.

Kako je precizirao „otkad smo se pobunili protiv de fakto priznavanja lažne države Kosova kao nezavisne države kroz prihvatanje francusko-nemačkog plana i ustali protiv ‘Rio Tinta’ na meti smo ne samo tabloida i plaćenih medija, već i armije naprednjačkih botova i albanskih ekstremista“.

„Najprizemnije pretnje smrću nama i članovima naših porodica moraju biti zaustavljene. Zahtevamo od policije i tužilaštva da rade svoj posao odgovorno i profesionalno za sve građane, a ne da budu samo u službi režima“, napisao je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari