POKS organizovao anitfašističku monarhističku šetnju za Dražu Mihailovića

Ostavite komentar


  1. Organizovali su antifašističku šetnju u slavu fašističkog kolaboracioniste i domaćeg izdajnika, zar to nije kontradiktorno? Naravno da jeste, ali tako se peru, prvo tuđe, biografije i stvaraju mitovi sazdani od laži i zabluda kojima se doji narod da bi bio što poslušniji i tuplji, idealan za manipulaciju svake vrste.

        1. uciti, uciti i samo uciti istoriju – pa ces znati i nauciti ko su bili izdajnici …

          1. Svi koji veličaju Ravnogorski pokret i Dražu Mihajlovića, neka navedu jednu bitku (oružanu borbu) u Drugom svetskom ratu u kojem su se jedinice Draže Mihajlovića borile protiv nemačkih okupatora, bugara, kvislinga i drugih koji su bili na strani Hitlera.

  2. Gde je noba generacija Serbije koj treba da vode vasu zemlju bez historijskog laz i merznju prema drugim narodima na Balkanu….?Dosta laz,dosta nacionalizam do genecid i kad-kad do stepen fasizma na tlu Balkana(sic!).Hajde promeni se Serbija,vreme je svaki na svoje…Draza otisao na historiju sramota…i dobio cin historije kao covek svoje ruke sa kervom drugih naroda na tlu Balkana.Hajde,sada,Serbija trazi novi put mira sa novim ljudima bez dokaza merznje prema drugim narodima i stvarno koji treba da vodi Serbiju na putu prema Nova Europa!

    1. Kad maknete vaše zločince iz izveštaja Dika Martija i dovedete Albance intelektualce koji su sada zastrašeni Srbija će vam pružiti ruku odmah.
      Ovo je nemoguća sitiacija.
      A deca nam beže u svet.

    1. Taj tzv poks je običan Putinov pokret obnove komunističke Srbije. Žika je bio ucenjen da zbog skrivanja misisce ubice mora da pokuša da oslabi Vukovu partiju. I gle čuda – od dejučerašnjih evropejaca njega i Čikiriza dobismo nove Šešelje i Zveri. Bogićević je tačka na sliku te prevare.

  3. Stavljeni pod komandu od 1944. Gaulajtera Trsta Odila Globočnika, jednog od največih zločinaca II sv. rata, odgovornog za preko 2 miliona žrtava, najviše sa područja Poljske. Isljučivo ratovali protiv partizana i ubijali slovenačko i hrvatsko stanovništvo naklonjeno partizanima, ruku pod ruku sa ustašama, belogardejcima i esesovcima.

  4. Žika i preletači opet bi da ocrne Ravnu goru. Ona svakako nije bila ksenofobična kakva je ta cirkus-partija formirana od strane KGB oficira koji nemaju veze ni sa Dražom ni monarhijom, već sa onima što nose Staljinove slike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.