POKS: Ukidanje MTS na Kosovu i Metohiji još jedan poraz vlasti 1foto FoNet Zoran Mrđa

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da je ukidanje dozvole za rad kompaniji MTS doo na Kosovu i Metohiji, „još jedan poraz vlasti“ u Beogradu.

Predsednik POKS Vojislav Mihailović ocenio je da su „oni koji su dali međunarodni pozivni broj delu srpske teritorije, danas dočekali ukidanje Mobilne telefonije Srbije u južnoj srpskoj pokrajini“.

„Isto je bilo i sa ukidanjem srpske policije na Kosovu koje je ova vlast prihvatila sklapanjem Briselskog sporazuma, pa smo dobili da kosovska policija bije i hapsi Srbe, a ukidanjem srpskih sudova, na koje je pristala vlast socijalista i naprednjaka, da pravde za Srbe na Kosovu i Metohiji više nema“, naveo je Mihailović a preneo POKS.

Ocenio je da je „neophodan potpuni zaokret“ u politici prema pitanju Kosova i Metohije i odbacivanje francusko-nemačkog sporazuma, što aktuelna vlast po njegovim rečima, niti može, niti sme da napravi.

Kosovska Agencija za registraciju poslovanja donela je 31. jula odluku kojom je ukinula dozvolu za rad kompaniji MTS doo, koja je u vlasništvu Telekoma Srbija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari