POKS: Vlast sprovodi mobing prema našim članovima 1foto FoNet Milica Vučković

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da je svakog člana POKS koji radi u nekom javnom preduzeću proteklih dana na razgovor zvao poslodavac i tražio da pređe u Srpsku naprednu stranku (SNS) uz pretnju otkazom ukoliko to ne učini.

Predsednik POKS Vojislav Mihailović ocenio je da je u pitanju nezapamćen masovni mobing vlasti nad članovima POKS.

„Koliki god da bude pritisak režima, nećemo promeniti stav da je sporazum EU koji je prihvatio predsednik Srbije akt veleizdaje zbog kojeg će odgovarati pred narodom, srpskim pravosuđem kada ne bude više pod njegovim uticajem, ali i pred istorijom“, rekao je Mihailović.

Uz saopštenje POKS je priložio i fotografije i video snimak za koje tvrdi da su na njima „ucenjeni“ radnici JKP „Čistoća“ u Novom Sadu, donedavno članovi POKS, koje tokom radnog vremena odvoze autobusom Gradskog saobraćajnog prevoza, o trošku firme, do prostorija SNS gde se održala konferencija za novinare o njihovom prelasku u novu stranku.

Bez obzira na to koliko je članova POKS pritiscima i ucenama odvojeno od tog pokreta, mnogo više ljudi će pristupiti POKS zbog principijelnog stava koji ima o Kosovu, ocenio je Mihailović.

„Monarhiste nisu uspeli da slome ni komunisti posle 70 godina tiranije i zlostavljanja, pa neće uspeti ni Vučić“, rekao je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari