Monarhisti: Naša vojska je ponižena, ministar morao lično Hila da vodi u Rašku

Ostavite komentar


  1. Ne bih rekao da je to poniženje nego pragmatičnost u ovom smutnom i zlom vremenu.

  2. Glasnogovornici mrznje koji ne vide dalje od svog nosa,jos jednom u akciji laganja i lupanja gluposti… Jedini koji su za provere,sankcije i sve ostalo su upravo takavi olos!

  3. Dosta više lupetanja, da ga nismo odveli u Rašku ispalo bi da nešto krijemo od njih i to bi nas puno koštalo.

  4. Ministar je to doživeo kao čast ,sedeo je u blizini ambasadora,a možda ga je i potapsao,ili poluzagrlio ,kao ne sećam se tačno ,ali mislim Putin Vucica.Sramotno!

  5. Ko su ovi i šta žele? Jel ono oni hoće na vlast da dovedu čoveka koji ne zna da bekne reč srpskog( ajde on i bože pomozi, ali deca)? Ko ste vi da komentarišete bilo koga?

  6. Ne mora Vučić nikome da se pravda u iznetim stavovima, javno, a to što Mihajlović i njemu slični izvode, samovoljno, zaključke da Vučić priprema javnost za put ka priznavanju nezavisnosti lažne države, to je njihov problem na kojem moraju ozbiljno da porade jer vide… ono što niko ne vidi.

  7. Naša vojska je ponižena onog trenutka kada je počela da topi sopstvene tenkove i to da plaća strancima, dok ni dinara nije mogla da zaradi od te tragedije. Naša vojska je ponižena kada mesecima nije mogla da istera narkomane iz napuštene novosadske kasarne, već je morala da pregovara sa njima. Da ne pominjem kako je isponižavana kada je DOS sve pare ulagao u žandarmeriju a ni dinar u vojsku i kada je vojska postala tek nešto više od lovačkog društva. Kakva god da je, ovakva vojska je ipak pretnja i plaši se neko. Da nije tako, ne bi se toliko brecali na nju što je tik uz administrativnu liniju.

  8. Mir nema alternativu. mMonarhisti bi sigurno uveli Srbiju u rat, ali bi oni koji njih predvode sedeli u Beogradu daleko od mesta sukoba!

  9. POKS bi Srbiju uveo u sukob, a Srbiji je u ovom trenutku najpotrebniji mir. Tako da puna podrška mirnim rešenjima!

  10. Ajde deda cuti ne brabonjaj gluposti. Sta je trebalo da nam opet uvedu sankcije da opet budemo zrtve kosovara, dosta vise. Bolje idi u penziju i uzivaj sa unucima ako ih imas ne brabonjaj vise jer te niko zivi ne slusa i ne cenio!!!

  11. A kakvi retardi se dovode na političku scenu verovato MI 6 nije ima boljeg kandidata!

  12. Gospodo nije samo vojska ponižena, ponižen je Srpski Narod, ovo služi za slikanje i peglanje događaja. Oni spašavaju AV pred našim očima jer celo društvo tone u još veće blato. Mi moramo ako možemo da pomognemo našim građanima na Kosovu da žive u miru i da deca imaju detinjstvo, da zaštitimo naše manastire i da ih obnavljamo da ne bi dalje propadali. Srbi sa Kosova ne treba da se iseljavaju jer u centralnoj Srbiji je gore i biće sve gore. Sa ove distance lako je pričati i biti hrabar, nama nisu potrebni ratovi i iscrpljivanje. Bilo bi dobro da imamo svi zajednički cilj bez podela jer vi niste veće patriote od ostalih građana. Srdačan pozdrav Vama.

  13. Neki politicari u nas javno priznaju laznu drzavu i rade lobiranje za nju u domacoj javnosti.

  14. Srbija se bori za mir i stabilnost a ne znam tačno šta bi propali monarhisti želeli,možda rat sa čitavim svetom.

  15. Da nije povukao vojsku bilo bi eto Vucic nas uvodi u sankcije i rat. E pa najbolje je postupio u ovom momentu.

  16. @ Token
    Da li Vam je poznato, da je neka sekcija slovenačkog lovačkog društva, za desetak dana (27. јун 1991. – 7. јул 1991.), isprašila tadašnju (sigurno, po Vama) 5-u Armiju sveta (tenkovi (uglavnom zardjale kante, model T55), još nisu ni podgrejani, a kamo li istopljeni (vidite nešto o tome, koje livnice mogu ovo da tope), a Srbija (obnarodovano) „do Tokija“? Dobro, ne baš do centra Tokija, ali nešto kao neka Tokijska favela! Ko li nas i zašto, privremeno, zaustavi?

  17. g Mihailović, lider Pokreta za obnove kraljevine Srbije (POKS) zna gde pocinju i gde zavrsavaju granice kraljevine koju oni predstavljaju. Aktuelna „kraljevina“ je model 2006 kao najkrajniji produkt raspada YU, YU koju Kosovo napusta jos 1999, a drug entitete (Slovenija, Hfvatska, BiH, Makedonija) jos prije…

  18. Vidim po komentarima da je mnogo Srba prodalo veru za veceru sluzeci stranim kolonistima i okupoatorima.

  19. Tu smo gde smo,jedini prijatelji su Madjari,ostali bi rado sve Srbe na vrbe.Rat je zlo koje nam najmanje treba,ali to ne znaci kapitulaciju,bitke se vode na razne nacine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.