Pokušaću da smirim strasti i sprečim sukobe na Cetinju

Nenad Čanak, lider LSV, za Danas kaže da neodustaje od odlaska na ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog

Ostavite komentar


  1. Ajde Čanak ne izigravaj pomiritelja. U AP Vojvodini praviš novu naciju a ovde miriš Srbe i Crnogorce.

  2. Gospodine Canak nikoga vi ne treba da mirite ,samo izmisljate razloge da bi dobili neki politicki poen.vi ste obican gmizavac koji na sve nacine proba da skrene paznju na sebe.A sto se Cetinja tice tamo ste vi najmanje potrebni jer sem ustolicenja nista drugo nece biti samo politicari poput vas mogu u Cetinju da sire vatru i da izigravaju mirotvorca

  3. Čanak je odavno izgubio svaki moralni i politički kredibilitet.Njegov „javni i politički angažman“ u poslednjih 10-ak godina u funkciji je isključivo njegove lične materijalne koristi, pa mu iz tog razloga nije problem da bude na platnom spisku vučića, mila i ostalih političara/mašijaša na vlasti.

  4. Canak izvodi manevar u Vucicevu korist, Krivokapic je odlucio da ne ide , a zato ni jedan CG politicar nema osnova da ide, a samim tim ni jedan politicar iz Srbije, pa ni Predsednik (to bi bilo protiv odluke SPC). Ideja „hajde da ih mirimo“ ustvari otvara vrata mnogima da se pojave tamo i ako je SPC bila decidirana.

  5. Gde god je verbalno ili fizički napadnut srpski narod Čanak je izrazio svoju podršku. Svaka nacija bi se postidela takvih izroda. Samo mu se u Srbiji može dati toliko mesta u raznim medijima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.