Pokušaj aboliranja braće Vučić od afere

Predstavnici opozicije o najavi krivične prijave protiv predsednika i njegovog brata zbog "slučaja Jovanjica"

Ostavite komentar


  1. Zasto se sada opozicija sada buni neka to dokazu na sudu , imaju priliku da isnesu dokaze

    1. Kakve prilike da dokazu na sudu? Tuzili su za Beograd na vodi, Savamalu, Krusik… Sta je pokrenuto i procesuirano? Nista.

  2. „Andrej nikada nije čuo ni video uhapšenog vlasnika Jovanjice Predraga Koluviju…. Slučajno i da ga je video, a nije“. Vic godine, a?

  3. ako je kriv , tuži ga , zna se kada je postavljena sudska, današnja vlast, nema dokaza , nema tužbe, ispadaju kao guske u magli, piše lažna tužba, neki novi izraz, pojam , dokaži da je lažna , ti napišeš, da sam lopov, ja te tužim, i to je moja lažna tužba ,smešno , ili glupo ili

  4. Posle ovakve vladavine A.Vucica ne postoji teoretska sansa da ostatak zivota provede na slobodi. I on je svestan toga. Zato ce vlast braniti i cenom zivota. Nastavice da kupuje ljude jer ima mnogo para,a kao sto znate svako ima cenu u ovoj zemlji.

    1. Niko u zatvoru neće završiti od političara ovde. Nikad. I to je to. Ponuda bivših i ovih sadašnjih je u zadnjih 28 god ista. Sjaši Kurta da uzjaši Murta. Mada, valjda je Murta manje alav

    2. Posle svih afera, zloupotreba i uzurpacija svih vidova vlasti Vučić MORA da vlada dok je živ,!!

  5. Kako me nervira ova takozvana opozicija?! Nerviraju me jer, prosto teraju ovaj narod da brani Vucica i da se stavlja na njegovu stranu?! Sta kazu? „Pokusaj aboliranja brace Vucic“?! Pokusaj aboliranja od cega? Od necega sto se trabunja u stabu dezurnih mrzilaca Aleksandra Vucica, i sto, niti je dokazano, niti ima veze sa istinom?! Draga gospodo, pa nije ovaj narod infantilan uprkos tome sto ste vi ubedjeni u to i sto se tako ponasate. Zar je tesko osmisliti nesto sto ima utemeljenja u istini jer, ne verujem da je Vucic kao i koalicija na vlasti bezgresna.

    1. Ti izgleda ne živiš ovdw. Ko će da mu sudi? Ko će da ga goni? Dr Nebojša ili Zagorka? Pa onnih je tu stavio. Ne budi smešan, molim te

      1. Gospodine, ovde u Srbiji, a i sire, sudjenje se odvija u sudu. Nigde ne sudi drnebojsa ili drzagorka. Ako ih je on tu postavio, onda i vi treba da izadjete na izbore, da pobedite, pa da, onda, postavljate vi svoje „drnebojse“ i „dragorke“. Onda ce ti vasi, da hapse i sude samo njihovima i, tako, u krug, u krug…?! U Srbiji, cini mi se, to mora da ide tako. Drugacije ne biva.

        1. Slabo vi to razumete. Da ste gledali 360 stepeni, gde je gost bio sudija Majić, sve bi Vam bilo jasno. Apsolutno je nebitno ko ih postavlja. Važno je da su nezavisni. Tramp je oduzeo akreditaciju novinaru, da ne navodim zašto, duga je priča. Sud mu je sutradan vratio. To kod nas ne biva. Ovde član SNS-a tuži Vučića i brata mu. Zašto? Sud je njegov, tužilaštvo isto. Biće oslobođen, a za isto delo ne može dva puta da se sudi. Farsa. Ako već komentarišete na takav način, potrudite se da bar ima smisla. Ovako, kao da piše neko iz Azerbejdžana ko samo gleda RTS, Pink i Happy.

          1. Halo Misko, trgnite se i ukljucite mozak, ne vozite u „rikverc“, jer cete se ugruvati?! Ne znam da li se ja „slabo razumem“ ali je Vama svest totalno zakrecena i pomracena mrznjom koja prelazi u patologiju. Da li je njegovo tuzilastvo, policija i sud, zaista ne znam ali, znam da je sve pocelo optuzbama, na racun Vucica i njegovog brata, koje su, iz dana u dan, javno ponavljane, bez podnosenja bilo kakve prijave zasnovane na materijalnim dokazima. Sve se svelo na neciju infantilnu i izmisljenu pricu, koja je pustena u etar i koju su pojedinci, zaslepljeni mrznjom, poput Vas, prihvatili kao apsolutnu i neoborivu istinu. Sta kazete, „bice oslobodjen“?! Da li ste Vinormalni? Vi ste ga vec osudili, ta vasa presuda je postala pravosnazna i bez prava na bilo kakav pravni lek?! Ne mogu da verujem, a ponasate se kao neko ko je sposoban da drugima drzi lekcije? Zaista ne znam koji je smisao Vaseg komentara, koga bi se, da budem iskren, postidela i moja strina u selu, jer je toliko neuk, siromasan i jadan da je i Azerbejdzan za Vas Pariz i Sorbona.

    2. Koliko sam razumeo ovu komediju, gradonačelnik Novog Sada tuži braću kako bi na sudu dokazali da su nevini. Izrugivanje pravosudnog sistema, svih sudija, tužilaca, zaposlenih u sudstvu i svih građana Srbije. PS Nadam se da SNS glasači i simpatizeri uživaju u neprekidnoj predstavi vlast i da će im uskoro presesti.

      1. Da budem iskren sve je komedija. Na prvom mestu, komedija je optuzivati Aleksandra Vucica i trpati mu sve i svasta na njegov „kriminalni“ konto, bez ijednog dokaza ili podnosenja prijave policiji i tuzilastvu, sto je gradjanska obaveza svakog pojedinca. Ako je ova tuzba gradonacelnika Novog Sada „komedija“, sta su onda horske optuzbe koje pojedinci, iz ove jadne grupice ljudi, koji sebe nazivaju opozicijom? Zar Vam se ne cini da se ovde komedijom ide na komediju? Jos nesto? Koliko se ja razumem u „mehaniku“, nevinost se ne dokazuje vec krivica. Nevinost se pretpostavlja i svaki gradjanin je nevin dok se ne dokaze suprotno Meni ove fantomske optuzbe na racun Vucica, zaista izgledaju smesne a toga su svesni i gradjani Srbije. Znam da ce me mnogi, zbog mog stava, nazvati SNS botom ali, to nije nista neuobicajeno. Cim slepo ne sledis neciju glupost odmah si iz tabora onih drugih. Mozete verovati u ove fantomske optuzbe, mozete izjaviti kako ste videli Vucica da licno zaliva marihuanu ako Vam to pricinjava zadovoljstvo ali, sve to izgleda smesno i neozbiljno.

      1. Jeste, a Vama mozak. Da li vi ujedinjeni mrzioci Aleksandra Vucica, znate jos koji „argument“ osim, ovih“krucijalnih“ odnosno sendvic i bot? Ako ja jedem sendvice, sta Vi, kao bot, dobijate? Nadam se da nije ono sto se ne jede?

        1. Zabrazdio si ti prijatelju duboko. Prodati obraz za 500 ili 1000 din i sendvič?! Mislim da niste više vredni ni jednog odgovora, ali izgleda da je to jedini način da vas se nekako rešimo sa komentara ovog lista. Mada, slaba vajda. Toliko to što pišete nema smisla, da je to žalosno. Pogledajte malo N1, ili još bolje, Mentalno razgibavanje. Inače lik koji je tužio Vučića i njegovog batu je napravio krivično delo, za koje je zaprećena kazna od 3 meseca minimum.

  6. Dokle god se mi iscudjavamo i raspredamo oko svake njegove nebuloze danima, on i njegovi ce da nas vuku za nos.
    I sve tako, dok ne izadjemo na ulicu. Ali onako kako se izlazi, a ne kao “5 miliona”.

  7. Kakav bezobrazluk i sramota za državu Srbiju. Predsednik laže za postavljanje tužilaca. Pitam ga ko je i kada postavio tužioca za organizovani kriminal. Drugo zašto se podnosi krivična prijava protiv braće Vučić a dokazi su izjave i oglašavanje nekih opozicionih političara. Zar nije logičnije da se protiv tih političara podnese krivična prijava a zbog lažnih optužbi i uznemiravanja javnosti. Naravno NE jer bi tada oni angažovali sposobne advokate i svašta bi isplivalo. Ovako tuže se Vučići a tuže ih Vučićević tužioci. Pa ko je ovde lud. Ima li neko u ovoj zemlji da pokrene i našu i svetsku javnost da digne glas protiv ovakve tiranije. Ako tužilac smogne snage i pokrene krivični postupak to će biti najveća sramota ove države od njenog postojanja. Naravno taj čovek, tužilac, valjda ima ogledalo u kupatilu pa neka se svako jutro pre pranja zuba dobro ispljuje da bi mu savest koliko toliko bila čista.

    1. Mnogo si napisao a nista nisi rekao. Pa zar tebi nije ovo jasno, da je Vucic u dogovoru sa Vucicevicem da se podigne tuzba protiv njih da bi ih sud oslibodio svih krivica, i tako neometano ostane na vlast. Koliko debila imamo u Srbiji.

    2. Nema nista tu sporno,Aleksic ce sigurno biti pozvan,pa neka dostavi te svoje dokaze sa sve tim sposobnim advokatima u suprotnom je uvalio u problem i sebe i opoziciju.Nego mi je sumnjivo zasto se ne raduje kad je dobio priliku da otkrije svoja saznanja.Mada po reakcijama njegovih saboraca,oni mu apsolutno ne veruju.

  8. Ovo podseca na manevar direktora MOL-a Hernadija koji je osumnjice u Hrvatskoj da je dogovorio sa sanaderom prenos upravljackih prava INE uz naknadu. Dogovorio je sa akcionarom MO:-a u Madjarskoj da ga ovaj prijavi, tuzilastvo je odbacilo prijavu i on se time abrem an neko vreme „oprap“ u Hrvatskoj. Hernadi je inace blizak prijatelj sa orbanom, pa je moguce da je Vucic „kupi“ formulu. Problem je sto nije bio diskretan, najavio je ovu prijavu, pa je sada stvorio rizik da protiv Vycevica i njega neko sada podnese prijavu za lazno ptijavljivanje krivicnog dela!

  9. Mnogo je neznalica u javnosti koje komentarišu ovo. Krivična prijava je podneta tužilaštvu, koje na osnovu prijave pokreće istragu. Po okončanju istrage tužilaštvo odredjuje da li ima osnova za podizanje optužnice. Ako se podigne optužnica, znači da je istraga utvrdila da ima dokaza za navedene radnje, odnosno umešanosti u navedeno krivično delo. Ako se s druge strane pokaže da nema osnova za podizanje optužnice, lice koje je podnelo lažnu krivičnu prijavu se optužuje za lažno prijavljivanje. Buzdovani su sami sebe zeznuli. Tako je to kada neznalice vode državu.

  10. Sad je na tuzilastvu da utvrdi istinu , narod ima pravo na istinu, mada je ona jasna. Na vlast se ne dolazi lazima vec radom i zalaganjem.

  11. Zasto Vucic cuti i ne pominje telefon niti listing kojim je direktor Jovanjice zvao njegovog brata!? Zar ne shvata da vidimo da se pravi blesav i blentav povodom ove afere!?

  12. Koliko je vremena potrebno od setve do berbe kanabisa, koliko radnika je bilo zaposleno na uzgoju i održavanju zasada, nije ga valjda Koluvija sam plevio i zalivao….Da li je moguće da niko baš ništa sumljivo nije primećivao svo ovo vreme?! Da li samo meni izgleda neverovatno da toliku površinu pid kanabisom niko nije primećivao, a videli smo da u skladištu postoji i ozbiljna količina već obrane biljke?! Ni jedan agronom, ni jedan poljoprivredni inspektor, nije video ništa, ni jedan zaposleni nije znao šta se tamo uzgaja?! Jesmo li svi toliko glupi, zašto niko ne izgovori ono što je svakoj budali jasno : Ovako nešto ne bi bilo moguće bez odobrenja i podrške nekoga iz najvišeg vrha vlasti!

  13. Koliko je vremena potrebno od setve do berbe kanabisa, koliko radnika je bilo zaposleno na uzgoju i održavanju zasada, nije ga valjda Koluvija sam plevio i zalivao….Da li je moguće da niko baš ništa sumljivo nije primećivao svo ovo vreme?! Da li samo meni izgleda neverovatno da toliku površinu pod kanabisom niko nije primećivao, a videli smo da u skladištu postoji i ozbiljna količina već obrane biljke?! Ni jedan agronom, ni jedan poljoprivredni inspektor, nije video ništa, ni jedan zaposleni nije znao šta se tamo uzgaja?! Jesmo li svi toliko glupi, zašto niko ne izgovori ono što je svakoj budali jasno : Ovako nešto ne bi bilo moguće bez odobrenja i podrške nekoga iz najvišeg vrha vlasti!

  14. Bice jako tesko sa njim. Svuda je postavio njegove korupirane partijske drugove. U svim znacajnijim firmama, pravosudju,policiji i vojsci.

  15. Postoje samo dve opcije, ako je unutrasnji SNS sukob stradace neko interno, pravno Koluvija, politicki Stefanovic, a ako je bez kordinacije nacelnik Cetvrtog odeljenja prekinuo lanac odgovornosti i samoinicijativno unistio fabriku narkotika (sto mu je i posao), definitivno ce se naci na udaru u skorijem periodu, ali i Stefanovic kao njegov sef.
    Naravoucenije, Stefanovic ce pasti da bi gazda ostao cist, dobice pozadinsku funkciju i za 6 meseci poziciju u administraciji. Lose je sto ce izgubiti posao sa oruzjem i to u korist onog klana koji mu je sve ovo namestio.

    1. Sto bi znacilo, da udar na Krusik nisu napravili eksterno vec interno, koristeci Obradovica, SzS i DS kao dimnu zavesu. Sad mi vec zvuci dosta logicnije. To znaci da se ekipa Andrej ,Gasic i puleni vracaju u biznis na velika vrata, a u trenutku kada USA Tesica i ekipu stavlja pod embargo. Nije mi jasno samo zasto su Ameri zamenili svoju ekipu svojom ekipom?

  16. Stvarno ne znam ko sve ima upletene prste u ovu fabriku“smesne trave“,ali ako vrh drzave hoce na takav nacin da se bogati,sigurno ne bi uzgajali marihuanu. Pa,puno je lakse dozvoliti transport ozbiljnih droga kroz drzavu. Lakse pare,bez po muke. Ovo mi je smesno malo

  17. Može li neko da zamisli šta bi se desilo kada bi Vučiću na poligrafu postavili pitanje ko je ubio Kenedija?

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.