Pokušaj zbijanja redova iza Vučića: Koja je svrha „Narodnog pokreta“?

Ostavite komentar


  1. Ja prelazim odmah u novu stranku,bolje na početku nego kad se popuni!

  2. Menja stranke, kao žene gaćoce, usput i krši Ustav.Nikom ništa!
    Svaki ciga svoga konja hvali!

  3. Pa ko brani opoziciji da ide kroz narod i drži mitinge,samo je problem što ne mogu da skupe ni 100 ljudi.Zadnji miting u Vladičin hanu su imali 59 ljudi.

  4. Sada će on da ima dve stranke formalno i 3-4 neformalno

  5. Svrha „Narodnog pokreta“ je da pobedi SNS na izborima, pa će onda „Narodni pokret“ da bude u vlasti, a SNS u opoziciji. Tako će se nastaviti sa održavanjem privida demokratije, a prava opozicija svesti na zanemarljivu brojku i potati još nebitnija, nego što trenutno jeste.

  6. Može AV da lupeta šta god hoće, ali ostaviće SNS da se sparuši sam od sebe ko Šešeljevi radikali! A da li će čuveni pokret „zaživeti“, to je pitanje kao i kad ćemo se provozati brzom prugom Bgd – Niš.

  7. O kakvo glupo pitanje, deco moja – pa naravno da pravi novi pokret, da se opere, za zavara babe koje glasaju za njega, …a da brat i kumovi nastave sa drpanjem zemlje !!!

  8. Narodni pokret ce imati za cilj da stiti Vucica od svake kritike, ko bude kritikovao Vucica narodni pokret ce odmah da udje u sukob sa onima koji budu lose rekli za Vucica, dok Vucic ce glumiti velicinu, kao da ga to ne interesuje

  9. Šta je do sada radio, ako tek sad brani državu. U šta mu prođoše 10 godina vlasti. Vidim kako je odbranio Kosovo, bolje da ne brani Srbiju. Neće ništa ostati od nje. Već je u fronclama, na izdisaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.