"Pokušavaju da opravdaju nasilje nad novinarima i građanima"

* Osim Informera i Srpskog telegrafa, učitelj zemunske osnovne škole na udaru i Večernjih novosti
Marko Radosavljević, žrtva nasilja partijskog obezbeđenja na mitingu SNS, govori za Danas o medijskom linču kome je izložen

Ostavite komentar


  1. Samo predsednik Vučić ima pravo na predstave za narod. Ti si momak samo amater – koliki je predsednik profesionalac za predstave, narodne svakako. Pa pogledajte molim vas, tu srceparajuću mimiku lica dok drži fotografiju. Malo je jedan Oskar za glumu – dajte mu deset za umetnički dojam zaslužio je.

  2. D obijes batine i jos moras da platis sto si dobio batine i da odgovaras a za nastavnika ziv nisam ,ovi su zlikovci namestice mu u skoli da je pedofil i krenuce da ga otpuste iz skole ,Dosli najgori ljudi na planeti .

  3. Kaze da se slike koriste uz pogresan kontekst … hajde da uzmemo da si bio nestasan u mladosti ali sto nisi pocetkom bavljenja pedagoskim radom lepo te nage slike "zakljucao" , samo za sebe i to neko drustvo .Svarno mislis da je normalno da tvoji djaci i njihovi roditelji mogu gledati te slike??A to da nisi vredjao ljude na onom snimku ne lazi , nismo budale!

  4. Trenutni Predsednik Srbije i bivši generalni sekretar Srpske radikalne stranke i ministar za informisanje u zločinačkom režimu Slobodana Miloševića Aleksandar ̶V̶e̶l̶i̶k̶i̶ Vučić (potpisao Zakon o javnom informisanju, kumovao gašenju redakcija „Dnevnog telegrafa“, „Evropljanina“ i „Naše borbe“, ukinuo program Radio Indeksa, Radio Sente, Kikinde, TV Pirota i Radio Sitija, izjavio da će se „kad tad osvetiti Slavku Ćuruviji“, i pod čijim ministrovanjem je poginulo 16 radnika RTS u NATO bombardovanju izdejstvovanim najviše zahvaljujući Toniju Bleru, koji je ironijom sudbine 15-ak godina kasnije postao savetnik istog)…hm…zaboravih šta sam hteo da napišem.

  5. Da li će sudski pozivar uspeti da nadje preCednika, da bi uruċio poziv? A tek koliko će "svedoka" kupiti/uceniti?

  6. Zaista je krajnje vreme da neko podnese tužbu protiv političara (pa makar to bio i predsednik) koji misle da su nedodirljivi, i da mogu da se služe svim mogućim sredstvima pa i lažima, da omalovažavaju neistomišljenike, to bi istovremeno bila i prilika da se pokaže koliko je Srpsko Pravosuđe objektivno, i dali je i koliko pod uticajem vladajućih političara. U slučaju negativnog reagovanja Suda, trebalo bi ići i do Strasbura.

  7. Ono je bilo cisto davljenje ljudi, a gosn Vucic davljene ljude naziva batinasima to je prilicno iracionalno.

  8. Zanimljivo, na osnovu odnosa like/dislike moze se izvesti procena o broju aktivnih botova – 20-30 seniora + 70ak juniora aktivista.
    @Marija ti si pretopstavljam pedagog profesionalac? Zaklanjaš li deci ispred slike Rodjenje Venere iz 1486 (guglaj Sandro Botticelli, The Birth of Venus)? Nudiste pretpostavljam prognati, a deci nipošto ne objasniti razliku izmedju lepote ljudskog tela i vulgarnosti, dok se sami ne obrazuju na PornHub-u?
    Evo ja mislim da nema ničega loše u tome da moje dete vidi takvu sliku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.