Polemika Dačića i Jovanovića u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Jedini koji se „dere“, a da mi to vidimo, je Dačić. Nešto stoji iza ovakvog izliva gneva u šta mi nismo imali uvid.

  2. U zemlji gde caruju i predstavljaju nacionalni kult raznorazne Farme, Zadruge, Parovi, Veliki bratovi,………..ovakva uličarsko-pijačarska nevaspitana i prizemna retorika se, valjda, podrazumeva. Žalosna, jadna, posrnula i unakažena država jede samu sebe i to nikoga ne zabrinjava. Imaju li ovi vajni političari, bar, iole obzira i sažaljenja za bedni i sluđeni narod koji jedva sastavlja kraj s krajem? Svojim ponašanjem beskrajno, i iznova, pokazuju da nas sve smatraju jednim običnim stadom koje nije vredno nikakvog poštovanja dok je njima primarno da, po svaku cenu, čuvaju svoje privilegije, čerupaju gde stignu i iživljavaju se. Sramota!

    1. Bravo Dacice samo napred, molim Boga da budes Presednik Srbije i da pocnes neki rat, da budu sankcije i da se bombardira Srbija jos jedan put i da se Srpski narod budi i zna kakav ste vi. Za nas Albanace najvise nam odgovara Dacic da bude i u vecu poziciju nego sto je sada da probudi ceo svet i da zna istinu sto Srbija misli. Pa zbog tebe Dacice sve Komsije te mrze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.