Policija Kosova demantuje da su njeni pripadnici pretukli trojicu Srba

Ostavite komentar


  1. Sve ono sto su Albanci navodili kao razloge za podizanje pobune, policijsku torturu, ugrozenost prava od strane Srbije, sve to i oni sami rade. Veoma cesto drasticnije i bezobzirnije i primitivnije nego sto su to radili Srbi. U mnogo cemu milosevicevizam je doziveo nastavak ali i apgrejd upravo od strane Albanaca. Albanci ocigledno ne kapiraju, ali na kraju ce zavrsiti kao i Srbija Milosevica.

  2. Primetio sam , da bilo šta da se dogodi Srbima na Kosovu , naši političari savetuju da uprkos svemu , ostanu mirni . Kad bi posle toga bilo neke koristi , ok . Ali vidimo da ne vredi ostajati miran . Zaista , komplikovana situacija . ( Nije istina da brzo objavljujem komentare i da treba da usporim ) Zašto me opominjete ?

  3. pa to je montirana gledali ste sam provokacije pre dva dana kako pijanduri vikali policiju evo rambo evo ubicemo pa to nije uredu nikakva provokacija od strane policije hoce da stave benzin na vatru

  4. Sta ako su prebijeni od strane Srbina koji ima svoj helikopter i asvaltira Srbiju pored Morave 6 miliona evra km a u Alpima 1km 1 milion evra i on disciplinuje Srbe bezbolkama po Kosovu. Sta ako je ovo ko restoran Panda u Peci kad su pobijeni decaci i devojcice njih 16 pa saznadosmo da ih Legija pobio na naredjenje Srbske vlasti

  5. Tipican primer za oklizavanja o koru banane. Bravo za sve one na zapadu ali i u Srbiji koji glume nekakve demokrate, puna su im usta „vrednosti“, „zastite prava“ i cega sve jos ne a koji podrzavaju tu pateticnu fasisticku paradrzavu na Kosovu.

  6. Ma da nisu ta trojica zašli u tuđu šumu,pa ih uhvatili u krađi drva???Oće batine i za to da se trebuju

  7. Nisam siguran za da li je bilo tuce ili ne , ali za sada kako se kaze ona poslovica „Vuk trazi maglu“ a to se zna da najvise odgovara Vucicu??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.