Policija na protestima: Vučićev pritajeni tigar ili zaštitnik građana?

Ostavite komentar


  1. Kad pocne rudarenje i pocne bezanija od otrova hoce li policija da ostane da zivi u pomenutim podrucijima , nadam se da hoce za bolje nisu !

  2. Čim su došli ovi iz opozicije rapidno opao broj demonstranata. Ne morate da pokažete komentar, ali bre utičite na one govornike od juče naročito ona žena sa naočarima da ne lupeta. Ona ne zna šta priča. Ovi imaju Brnabu koja lupeta. Ugasite internet, ali koristite mreže. Neka je neko napiše govor

  3. Nastupati sa recima naprednjacka horda i vecinu gradjana nazivati nekim ruznim imenima je zaista kontraproduktivno. Ulaziti u ekolosku pricu i ekonomsku tranziciju sa pozicija bivse vlasti je bezkarakterno. Opozicija moze da pravi performanse ispred Vlade a ekolozi ispred kompanija za koje smatraju da treba da uloze vise u zastitu sredine. Ta ulicarenja, nekakva blokiranja postenog sveta, karakterizacija ili sa nama ili protiv je ruzna i na kraju krajeva protivzakonita.

  4. Oskar je izmanipulisao celu Srbiju na izborima u decembru.Nije prijavio da ce pogaziti rec Vlade da je stavljena tacka na projek “Jadar“.Posle izbora je navrnuo vodu na zajednicku vodenicu,koju deli sa Rio-Tintom……Ovo govori da on nece odustati,prikovan je uz zid.Zato ce primeniti represiju.Jer je sada pitanje biti ili ne biti za njega.Sve ovo sto se dogadja oko Jadra,litijuma,policije,Rio-Tinta i sto ce se jos dogoditi kazuje nam jednu stvar da je nas Nejaki Uros alijans Oskar-najbolji ucenik Kurtija.To ce pisati u “kosovarskim“ citankama……!

  5. Dali bi trebalo i da odgovara policija ako svesno podržava vlastodršca koji je izdao državu i prodao Kosovo i dali će odgovarati kada ovog izdajnika smesti narod i sud u zatvor ili će se samo presvući pa raditi dalje isti posao iako se zna ga 50% policije je korumpirano i radilo prevare da mestom boravka za izbore i sarađivali sa kriminalcima

  6. Ko se nada njihovoj pomoći u rušenju režima, u najmanju ruku je naivan. Nikada oni nisu bili na strani naroda, samo uz vlast. Posebno u vreme autokratske vlasti.

  7. @Ruzno i antiproduktivno

    30. januar 1933. postao je prekretnica u nemačkoj istoriji.
    „Veliki problem je bio to što su se urušile institucije koje su obezbeđivale demokratiju“, kaže Dan Diner, Izraelski istoričar To je dovelo do ogromnog gubitka kontrole.
    Tada je Adolf H. imenovan za kancelara Rajha jer je njegova naci partija dobila najviše glasova na izborima.
    Kako bi ste Vi okarakterisali tu većinu građana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.