Policija ratovala protiv performansa i transparenta

Zbog čega su organi bezbednosti reagovali tokom posete Aleksandra Vučića Nišu

Ostavite komentar


  1. Kad imas sve medije pod kontrolom mozes satima da ispiras mozak narodu uzimajuci ga u usta i pricajuci price kako sve radis “za narod“ racunajuci na naivnost i nepismenost naroda. Blago nama sa vrhovnim komandantom i njegovim ministrom vojske koji zaustavlja 60 Albanaca da (cuj zaboga) krenu i na Beograd. Narod u Nisu strepi od iseljavanja iz stanova zbog duga koji nemaju cime da otplate dok je elita (sic elita) ogrezla u kriminalu. Jadno je sve to vodjenje drzave tudjim i pozajmljenim parama koje ce jednoga dana otplacivati oni koji nemaju ni posla ni hleba. Nema tu i V od volje naroda nego ima samo volje jahaca koji su zajahali do kraja njihovih luksuznih zivota. Jadan narod Srbije.

  2. Exspres kao policajci skolovani na brzinu, primani su zadnjih godina iskljucivo po stranackim listama, znaci to je postsla stranacka vojska ne policija. U policiji sam 30 kusur godina sve provereno iz prve ruke. Dakle i policiju su ugasili, silovali, udavili…kao i sve ostalo

  3. Jako je cudno da gospodin Krstic bez podrske tih „napacenih „ljudi govori u njihovo ime!Meni ovo lici na neku njegovu promociju i sticanje popularnosti ,kritikama na racun onih koji rade i grade i nisam bas ubedena da je sa njim sve u redu!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.