Policija uhapsila ženu ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se zbog toga, stavili joj lisice, oborili je na zemlju, a onda strpali u maricu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. I sta sad ona hoce baš tu da pređe budala…. Koja je ovo vest ona bitnija od predsednika i gosta ma ko bio gost ovo je uzbunjivanje naroda nema prolaza i gotovo… Šta je tu nejasno.

  2. I ovi dripci kriminalcici u uniformama ce pred sudove neke slobodne Srbije

  3. Danas su zabranili kretanje ulicom mpored Palate Srbija,koja ja od ulice udaljena bar 199 metara. Sutra ce mozda iseljavati stanare iz zgrada preko puta. Paranoja nema granice.

  4. A da je terorista i pustili je rekli biste da policija ne radi svoj posao. Pogresno shvatate demokratiju. Demokratija nije anarhija.

  5. helihopteri, psi tragači, specijalne akcije
    Ne odustajte, MUP batinaši srpskih žena i dece…

  6. Ali lisice ?
    Zar su toliko nesposobni (ili nisu hteli) da sprovedu kontrolu kretanja na civilizovan način ?
    Naša policija inače sve više koristi nezakonite načine sile prisiljavanja.

  7. Kada cemo da naucimo. Ako ti policija kaze ne moze nesto, onda ne moze. Ako imas protiv nesto, tuzi ih, ali ne mozes da se svadjas i da vredjas sluzbeno lice.

  8. Naša policija je jedino za to i sposobna da zlostavlja žene decu i ostalu nejač.
    Sad ide prijava Unutrašnjoj, zaštitniku građana, krivična tužilaštvu, sve do ustavnog suda i suda za ljudska prava. Srbija zemlja robova.

  9. Ovako…. za pocetak nije marica…. zatim ona im je na spisku aktivistkinja, sto i jeste i dibili su direktivu ko ne sme da prodje. E onda se ona ispakila i nesto se grublje usprotivila…. a neki napaljeni klinac pandur jedva dicekao da sebi digne…. samopouzdanje. Biva je veoma energicna i vulgarnabu obracanju policajcima…. nije to sve bas kao sto ste napisali i vi i n1 i nova. Ljudi, ne budite kao oni…. proverite detalje pre pisanja!!! Svako dobro. Ja znam da je poznata aktivistkinja kako je vama to promaklo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.