Policija želi da spreči skup u Savamali?

Izborni štab Saše Jankovića dva dana pokušava da prijavi okupljanje u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Baš me čudi da Janković ne zna proceduru, ili zna pa je namerno propustio da bi eto u svim javnim glasilima se oglasio kako nema pristup Savamali…bruka za Jankovića, opet zarad sitnih poena političkih!

  2. Ukoliko neko to nije znao, praksa MUP je da prvo pročita ono šta građanin dostavlja i tek onda odlučuje da li će taj dokument primiti ili ne. Na ovaj način, izbegava se donošenje odluke na koju bi neko mogao i da se žali, pokrene spor i sl. Rešenje za ovo je slanje dokumentacije u MUP preporučeno poštom sa povratinocm i potvrdom uručenja.

  3. Sta znaci vlasnik ne dozvoljava snimanje u blizini objekta. Jel on kupio zemlju oko objekta pa sada uslovljava ko tuda sme da prodje? Postoji li znak zabranjeno snimanje, zabranjeno za pesake, dronove? Ako je u pitanju gradiliste, kako onda restoran radi? Vidimo se spontano u Subotu!

  4. Kako znaju da je zahtev manjkav, kada ga nisu ni primili? Zahtev se pošalje preporučeno i rešen problem dostave.

  5. Ceo program i akmpanja mu se svodi na Savamalu, malo to pocinje da bude dosadno , ja mislim da kad god mu opadne rejting on se varti na tvz ovaj kec iz rukava. Mislejnaj sam da mu je Preletacevic Beli pomrsio konce i odneo veci broj glasackog tela i sada pakovanjem neke price pokusava da se vrati na pocetan kolosek.

  6. Pa dobro sta sad. Mogu da prebace na pasnjak na Vracaru ili na parcelu gde je TC Usce.

  7. Toliko koriste slucaj Savamale jer Jankovic i ekipa nemaju sta drugo da ponude….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.