Političari i javne ličnosti na predstavljanju Jankovićeve liste „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Eee…Srbijo moja !!! Kada vidis ovo na slici ! Jedan vojni penzioner,a drugi covek od 82 godine !!!Strasno !! Pa zar nemamo nove mladje ljude !!!!

  2. Zasto coveka nazivate generalom ! On je bio general ,sada je VOJNI PENZIONER !!! Svi mi koji smo bili staresine u vojsci smo nosili razlicite cinove,odlaskom u penziju smo svi vojni penzioneri ! Skolovani iskljucivo za vojsku i nista drugo,nema politike i kraj ! Ne brukaj se vise !!

  3. Vojni penzioner. Zlajo ćuti, loži vatru, peci krompir, čitaj politiku i kao uvek podrži generala , on zna šta će i kako da radi.

  4. @Vojni penzioner Kako zašto, pa mnogo lepše i važnije zvuči „general“ nego „penzioner“ … O tome kako i zašto je penzionisan sa 47 godina života izlišno je diskutovati. Nije ga penzionisao Vučić nego DS, Šutanovac i Tadić. Pametnom dosta …

  5. Bojim se da će naši većinu dobiti u krugu Fabrike (nekadasnje dvojke) shodno i lokaciji odabranoj za početak kampanje. Ali neka, bar ćemo ostati gordi i prkosni u našem beskrajnom propadanju!

  6. U svekolikoj opoziciji Marinika, Ponoš i Janković su najozbiljniji, kandidati. Ako neko ikako može da ukloni sadašnju oligarhiju to su oni. Sramno je da neki od onih koji su potpisali Apel 60 javnih ličnosti o nenapadanju u opoziciji ispotiha izvlače kamen temeljac i pokazuju da njihov potpis (reč) nije baš znak doslednosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.