Političari u Srbiji se teško odriču funkcija

Kako u svetu, a kako kod nas: Ostavke funkcionera u svetu znaju da nas ostave bez teksta

Ostavite komentar


  1. Dok nebude ODGOVORNOSTI neće se ništa promeniti. Da bi gospoda odgovarala potrebno je koliko toliko NEZAVISNO SUDSTVO i potrebno je KORUPCIJU svesti na minimum, a kod nas CVETA. Tako da je ovo sve prazna priča. Politika je unosan biznis , sve je DOZVOLJENO jer odgovornosti nema, jedino što NIJE DOZVOLJENO zameriti se šefu, to može da košta funkcije.

  2. Vazno je da udaraju po nama obicnim ljudima putem sudova koji samo za nas vaze i sudskih izvrsitelja.Imao sam neplacenu ratu za infostan u vrednosti od 2300din iz 2013 godine i sad sam morao da platim 21000din.Samo usluge izvrsitelja platio sam9000dinara.

  3. Miodrag
    Ne znam da li i njims prvatni sudski izvtsitelji blokiraju racun za neplacene dugove.Ja sam za s dug infostana od 2300din platio 21000din od cega je usluga izvrsitelja 9000jer sam mu i nagradu sto me je nasao platio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.