Politička platforma Solidarnost: Da li je Šapić novcem građana kupio 11 televizora za svoj kabinet?

Ostavite komentar


  1. Aman ljudi, glasao sam za g. Vladetu. Bez obzira na sve, g. Šapić je do sada najkulturniji predstavnik vlasti, pustimo ga 100 dana, ako treba i 200 dana neka se pokaže, na kraju krajeva možda napusti SNS i omogući promenu vlasti?

  2. Ocigledno je da TV mehanicar nije glasao za gdina Vladetu Jankovica! Izjaviti za gdina Sapica da je „najkulturniji“ je van svake pameti. A i oni najkulturniji treba da podnesu racun kada trose NASE pare.

  3. Draga profesroko ja jesam glasao za G. Vladetu, cenim njegovu učenost, moral, angažovanje u njegovim godinama, hvala mu za malo sreće koju smo imali kao obični građani opozicije (dok se nije desio sastanak Đ/V), ali nisam od srca glasao za Đilasa, to se desilo tehnički jer je nosilac liste bio g. Vladeta. Naravno nisam glasao za republičku listu SSP-a, već za Ćutinu. Hvala za družbu!

  4. Malo vas je Vesic lose informisao. Monitore je covek platio iz svog dzepa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.