Politički analitičar Džozef u Zvečanu: Važno je čuti stavove kosovskih Srba

Ostavite komentar


  1. ko je taj lik??? Srbe na Kosovu niko vise ne slusa odavno tj. odkada je VL ( veliki lazov ) pristao da da Kosovo a da mu se omoguci neogranicena vlast i upropascavanje Srbije. Zapad je jednim udarcem resio dva problem unistiti Srbiju i uzeti Kosovo od Srbije. A narod i dqalje veruje Vodji kao u „Vodji“ .

  2. Ako malo bolje pogledate njegove tvitove videcete da se on sreo sa predsednicom Kosova, premijerom Kosova, predsednikom Makedonije itd. Hocu da kazem, Vucic pravi istu gresku kao i Milosevic. Ne razume kako se pravi uticaj na Zapadu sa kime treba razgovarati. Umesto toga on domacu javnost zaludjuje i prica im bajke. Posle se cudimo sto imaju vise razumevanja za Kosovo. Pa ovakvi naizgled nevazni tipovi uticu na oblikovanje americke politike.

  3. Srbi tamo valjda nisu naivni i znaju ko je Dzozef, nije on tamo da cuje Srbe nego da odradi zadatak za gazde u vezi afirmacije interesa velikoalbanske tvorevine na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.