Politički savet PSG: Svi u javnom životu, uključujući Trifunovića, da vređanje zamene dijalogom

Ostavite komentar


  1. Mozda bi oni zbog serija ,,gafova“ i smenili Sergeja ali i znaju da on donosi i veliki broj glasova. Taj prelaz cenzusa za par delova procenta im je ipak vaznija od ovakvog recnika i ponasanja

  2. Sve sto se desava govori da je politicki program opozicije sacinjen od psovki i prostakluka i niceg drugog! Vucic moze sa njima takvima da uziva dest mandata.

  3. Covek je metaforicki osudio intelektualnu prostituciju. Vazno je sve nazvati pravim imenom.

    1. Bas tako? Puna podrska Trifunovicu? Sveopste prostituisanje moralno posrnulih i zaslizuju okarakterisati ih pravim imenom-PROSTITUCIJA?

  4. smešno
    izvinjavamo se drugovima zločincima što nas 30 godina
    uništavaju fizički psihički materijalno
    zločinci molimo vas nemojte se ljutiti.
    slobodno gazite po našim životima..
    terajte mladost iz ove septičke jame koju
    nazivate svrbija
    iz koje vonja jad glad beda siromaštvo criminal
    kancer prljavština podlost pokvarenost…
    banalizacija življenja!

  5. Jadni su SNS čistunci koji se zgražavali nad jednom namerno provokativnom ocenom ponovljenog skandala na “ javnom” servisu. Ta emisija je uvreda za zdrav razum i dobar ukus, a Trifunovicev komentar na to ukazuje. A i reakcija RTS je dno dna: njihovo odbrana novinarke od uvreda imala bi smisla da su je zbog katastrofalnog vodjenja emisije otpustili ali i zaštitili njenu ličnost. Naravno, ništa od toga

  6. Pa bre covek kao i svi normalni u Srbiji su pukli gledajuci ono nasilje na javnom srvisu. Sve je to rezija koja ce da im se vrlo brzo obije o glavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.