Politiko: I Vučić dobio pismo od Trampa slično Tačijevom

Ostavite komentar


    1. Ana:Da bi uopšte došlo do dijaloga,Priština mora da ukine svoju odluku o povećanju carinskih taksi.

      1. Vidi ovog izdajnickog bota. A vojska Kosova? Da se pravimo da se to nije desilo. Pa vojska je bitnija od tamo nekih taksi. Nema nastavka dijaloga sve dok se ne raspusti vojska Kosova. Ako Vucic nastavi dijalog a da taj uslov nije ispunjen znaci da je veleizdajnik par excellence.

        1. Kompanija Taci-Vucic co. Besplatno letovanje za Sibir i nikada ne se vracajte nazad, ja placam karte za vas.

          1. Žao mi je, komšo, što je Tramp pokazao sa kime će da slavi konačni dogovor. Takođe i Mogerini.
            I čuvaj pere jer će ti trebati za cigare koje ćeš nositi svima ovoma koji koče dogovor Albanaca i Srba i koji će na čelu sa Haradinivima i Limaju i Mustafe a Tači će biti „Svedok Saradnik“ koji će im obezbediti dugogodišnje robija je u haškim kazamatima.

    2. Prošlo je šest godina!!!!
      Čekaš, čekaš, čekaš, tu Nadu kada Evo ti Barbara.

  1. Nadama se da je Tramp video kakvog su monstruma stvorili na suverenoj teritoriji jedne drzave, i to otimanjem.

  2. Omesto što Tramp šalje pisma, bilo bi bolje da izvrši pritisak na Prištinu da ukine svoju sramnu odluku o povećanju carinskih taksi, kako bi se mogli nastaviti pregovori.

    1. Pa vec su izvrsili ‘pritisak’:na Pristinu. Za kaznu zbog taksi, na silu su ih naterali da sebi naprave vojsku …

  3. Pismo sa jasnom porukomkako Vucicu a posebno Taciju da se dijalog mora nastavitii da je Amerika mnogoulozila u „Kosovo“ da bi oni sada mogli da izigraju americko poverenje

  4. Tako je i on meni napravio štetu i poslao pismo u kejem me licemerno vredja
    nepriznavajući kradju,bez izvinjenja i namere da ispravi grešku.

  5. Verovatno će biti objavljeno,možda se i ono zasniva na razgovorima u Parizu,možda je i Vučić faktor mira za celu Evropu,a možda i piše da povede Tačija u Ameriku da proslave?

  6. Ako SAD zaista žele da reše pitanje KiM moraju da znaju da je to bez učešća Srbije nemoguće.

    1. Zato i pozivaju vaseg Vucica da malo ‘ucestvuje’ i potpise priznanje Kosova, bas kao sto im je lepo i obecao!

  7. Uticaj Amerike je kao i do sada mnogo puta na strani Prištine. Mi kao mala zemlja moramo se izboriti za naše interese vođenjem dijaloga i politikom mira.

  8. stigo covek do NY da bi se na sednici UN obration braci i sestrama;
    prepoznao ga TRamp, pa reko veli, da zavsi pricu dok je ovaj jos tu u snazi

  9. Razgovori samo u okviru ustava Srbije,kakve takse kakvi bakraci.Monstruma su oni stvorili ne mislim na Trampa vec na predhodnike pogotovu na porodicu Klinton kojima ce ako ne ovozemaljski sud suditi, bog ce im presuditi,pa neka ih oni suzbijaju .

    1. Srbija nema Ustav. Ima Vucica umesto njega. A ‘razgovore u okviru Vucica’ imamo vec 6 godina. Sa odlicnim rezultatima.

  10. Tramp se ne upušta u problem. Za njega je najvažnije da je Kosovo postalo američka kolonija, da tamo imaju baze i ono na šta albanci najviše aludiraju , lobiraju i stalno ponavljaju ko papagaji, da postoji opasnost od uticaja Rusije što je naravno, potpuna laž i obmana, ali to kod amerikanaca i engleza pali.

    1. A taj Ruski „Humanitarni Centar u Nisu“ a da oni Amerika i Engleska ne znaju za to! Budi iskrena Sara ne mozes da prodajes laz.

  11. vučić da propusti susret sa trampom ? pa to je nemoguće, kosovu su dani odbrojani. kad se samo setim koliko se hvalio što se rukovao sa trampom kad ga je navatao negde na hodniku UN za ovo će i da prizna kosovo ako treba.

  12. Ubedjen sam da ce gospodin Vucic otici na poziv Trampa.
    Rezultat je samo u korist Siptara
    Vucic ce vjerovatno otici , kso
    sto je uradio prethodni predsjednik Nikolic na sahranu
    Mandeli i sastao se sa Obamom.
    Nikolic se tako neozbiljno ponasao kao da mije bio na sahranu, jer za njega je bilo
    bitno ds se slikao sa pred. SAD.
    Tako ce biti i sa Vucicem bitno
    je da se slika sa Trampom,
    rezultata nema nikakvog . SAD
    su cvrsto odlucili da Srbinu oduzmu Kosmet. Vucic nema
    razloga da se odazove pozivu.

  13. Sve ovo oko kosova je napumpano samo da se nešto drugo sakrije i to na obe strane.
    Cena nafte je pala u poslednja dva meseca za 20%, a koliko je gorivo pojeftinilo u Srbiji? sav raspoloživi novac od akciza i poreza se troši najviše na sendvičare i što je najžalosnije svi mi njih plaćamo.

  14. Мислим да би наш преЦедник требало да одговори Трумпу на српском, као кад је Тома диплома писао Енглеској краљици. Дакле српски. Ту би Вучку могла да помогне и Драгица бивша прва дама, сада чувена уметница. Тома диплома да исправља грешке као лектор, а Драгица да смисли концепцију. Узгред да нацрта нешто за Нову годину у ситној књизи, а Меланији да пошаље теглу зимнице, јер не верујем да садашња прва лејди кува. И, обавезно, томовача. Политички тата садашњег преЦедника може да буде од велику помоћ. Још кад би Воја послао неку своју генијалну књигу попут Велике Србије, нашој срећи не би било краја. Златно доба. Ееее.

  15. Ovo PISMO, koje je navodno Predsednik SAD Donald Tramp, uputio „dragim predsednicima’ Taciju i Vucicu, lici na pismo koje je nekada uputio Dzordz Bus mladji, u vreme predizborne predsednicke kampanje velikom nemackom pesniku,naucniku i politicaru, bivsem predsedniku oblasti Vajmar Johanu Volfangu Geteu.
    Dz.Bus 43. obratio se 2000. godine autoru drame FAUST sledecim biranim recima:
    -Dragi GETE jedva cekam da stisnem Vasu ruku i ruku Vase supruge Kristijane Vulpijus.
    Naravno to je bilo nemoguce jer je Gete vec 168 godina bio mrtav, te je opravdano bio sprecen da Busovima ucini takav plezir.
    Ali, Dzordzu Busu mladjem uopste nije smetala ova glupost i neozbijnost, jer su ga i tako neupucenog izabrali u dva mandata za predsednika Amerike. Medjutim, cak i “ Busovo rukovanje sa Geteom“ ne moze se porediti sa neozbiljnoscu, kojim nas bombarduje propagandna masinerija predsednikovih savetnika, trubeci o Trampovim pismima Taciju i Vucicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.