Politiko: Komotna pobeda Vučića uoči putovanja u Vašington

Ostavite komentar


  1. SNS ima ogromnu podrsku gradjana, to niko ne moze da dovede u pitanje.

    1. Narod je glasao pod pretnjom!!
      On u suštini ima samo oko 12%-15%
      podrške među biračima. 60% građana nije dalo legitimitet ovim izborima. Za vas je to podrška?

      1. Pod pretnjom? Ako ti neko kaže „molim te, glasaj za mene“ da li je to pretnja?Da, oni su bili ucenjeni, po merilima opozicije.

      2. Ajde reci mi, na prošlim izborima je izašlo 56,7 posto, a na ovim 50,3 posto glasača, a SNS je dobio 300 000 glasova više nego prošli put, 2, 15 miliona, to ne može biti neuspeh.

      3. Sto lazes moja porodica je velika i niko nas nije terao na izbore kao i celu moju familiju i moju okolinu prema tome sto postotna laz i samo laz

      4. Pod pretnjom? Ako ti neko kaže „molim te, glasaj za mene“ da li je to pretnja?Da, oni su bili ucenjeni, po merilima opozicije.

  2. Narod je jos jednom dao podrsku vrednom i marljivom radu i rezultatima.

  3. Ne komotna, već pokazivanje apsolutne dominacije na političkoj sceni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.