Politiko piše o propasti evropskog skupa u Granadi, odložena pres konferencija koju je čekalo 700 novinara

Ostavite komentar


  1. Izuzetno zahtevna vremena, a nigde na vidiku ni jedan državnik. Sve mediokriteti i umišljena birokratija uljuljkana u komforu svoje lažne veličine i važnosti.

  2. Има их неколико. Али их баш не воледу на овим страницама, страницама овог „објективног“ медија.

  3. Francuska je kancer zajednistva EU, bila i ostala ista , francuzi su veci rusi od rusa.Ekspanzija rusije i srbije je zahvaljuci francuzima u I-II s.ratu , propast EU politike u Africi i Aziju je zahvaljuci francuzima koji su drrski, ne vaspitani i nikakvi biznismeni.

  4. A mislilo se da će Srbija ulaskom u EU da je „razbuca“ ?? Izgleda da ne mogu da nas čekaju pa će sami sebe da razbucaju !!!

  5. I koje li bizarnosti !!! Velika Britanija ih svojevremeno „otkačila“ na referendumu a oni (EU),joj dodeljuju sledeću „rundu“sastanaka ??!!!

  6. @ Problem
    Nema tu gotovo ni jednog ozbiljnog političara od ugleda, uz par časnih izuzetaka sve same korumpirane birokrate koje slepo izvršavaju naloge Vašingtona i Londona. Pogledaj imena ovih danas pa se vrati 30 godina nazad i uporedi kapacitete jednih i drugih …

  7. Legitimno je siriti americku propagandu, ima nas sa ovih prostora koji volimo SAD i podrzavamo svaku njenu odluku. Mi volimo kad oni donose odluke u vezi s nama i umesto nas. Zato gledamo N1, Novu, citamo Index, Jutarnji, Klix i Danas.

  8. Slabi EU politicari, bez karaktera i znanja. A Putin se raduje. I gluperde kod nas i šire 🙂

  9. Problem, 06. oktobra 2023. u 12.02
    I bezobrazno visokih primanja, čak i za njihove uslove.

  10. Kako to pa vi ste sa kurtijem i albancima navijali za sankcije srbiji sta ce djiki sad da izmisli

  11. Kad je počela Osmani da ucenjuje i postavlja uslove, sve govori o ovom skupu. Prooopaast!

  12. Zabrinjavajuće je što mi ovakvi kakvi smo i dalje ipak nemamo alternativu za ovu poltronsku EU. A i ona, tako smešna, nas ne želi

  13. Neverovatno je opasno ono što Evropski lideri sada govore. Naoružali smo Ukrajinu do te mere da će ona postati najbolje naoružana zemlja i s najneiskusnijim rukovodstvom u Evropi
    Evropa ce dobiti „nezadovoljnu Rusiju, ali i nezadovoljnu Ukrajinu ako se Specijalna operacija ne završi u korist Moskve“. Evropski lideri ne razmotraju dve opcije kako bi se obezbedio mir u Evropi. Prvo da primi Ukrajinu u Evroatlanske integracije, zatim da inicira zbližavanje s Rusijom ne bi li se stvorila stabilna granica u istočnom delu kontinenta.

  14. A Brnabic hvali PreCednika kako je izgleda u Granadi uspeo da izdejstvuje neuvodjenje sankcija Srbiji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.