Politiko: Vučić osvaja Zapad obećanjima o belom zlatu, ali gubi narod

  1. Nekada je novinarstvo bilo sila, koja utice na sve.Sada je novinarstvo postalo zabava za narod.Jer vecina portala su ono trac portali.

  2. VIdim da tekstove piše neko ko ne zna situaciju. Vučić ne gubi narod jer sutra ako raspiše izbore, čak u sred antilitijumske histerije, dobija od tog istog naroda ponovo rekordan broj glasova.

  3. Vučić je odavno izgubio narod, zato i pribegava apsolutno necivilizovanim metodama na izborima, nedostojanstvenim čak i prevaranata – krađi, laži, obmani, potkupljivanju, uceni. Posle izbora se na vlasti drži poništavanjem državotvornih institucija, pa se tako BIA pretvorio u agenciju za maltretiranje čestitih građana i zaštitu kriminalaca, zdravstvo za plasiranje vakcina (biznis) i zastrašivanje, obrazovanje u mesto izživljavanja dece kriminalaca dok su roditelji „na poslu”… Ali narod traži nešto drugo, traži normalnost, traži ono što su naši preci krvlju platili da piše u Ustavu: svako ima pravo na čistu vodu, vazduh i zemlju (hranu). I tako će uskoro biti – oni koji su bili gori, biće doli, a oni koji su bili doli biće gore.

  4. Prvo treba evropski ekološki standardi da se ugrade u naše zakone. Zatim ti zakoni treba strogo da se poštuju. Ne može se Evropska unija baviti našim zakonima i njihovom primenom. Da li ovo ikom liči na „moguću misiju“?

  5. SNS je imao mnogo vremena da dokaze kako ih interesuje samo licna korist, a ne narod i zemlja.

  6. „Na ovom projektu smo već 20 godina i na njega smo potrošili 600 miliona evra.“, rekao je Bluit.
    Podmiriti trosak rt od para za pinoceov nacionalni stadion.
    Moze to mali doktor slinisa.

Ostavite komentar


Politika

Odbornici u Čačku pripremaju žalbe za sud 8

Odbornici u Čačku pripremaju žalbe za sud

Predstavnici opozicionih odborničkih grupa u Čačku uputiće žalbe Višem sudu zbog, kako tvrde, nelegitimnog načina na koji se konstituiše tamošnji lokalni parlament, najavila je danas u izjavi za FoNet odbornica Narodne stranke Violeta Marković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.