Pompeo zahvalio Vučiću i Vladi Srbije na podršci za povratak građana SAD

Ostavite komentar


  1. Veliko hvala SAD što su se pohvalno izjasnili i zahvalili na našoj pomoći., da se njihovi građani vrate u Ameriku.

  2. Mozemo da izrazimo zahvalnost SAD što su se pohvalno izjasnili i zahvalili na našoj pomoći., da se njihovi građani vrate u Ameriku.

  3. „Saopšteno iz vučićevog kabineta“… – ne verujte ljudi, i to laže, sve laže! Kakva zahvalnost, kakav Pompeo, budalaštine.
    Kroz ruke su mi prošle desetine vučićevih saopštenja, posle kojih su oni koji su pominjani u saopštenjima saopštavali da nisu izjavili to što je navedeno u vučićevim saopštenjima da jesu! Informacija je lako proverljiva i u Beti i u FoNetu.

  4. Citam ove botovske komentre o zahvaljivanju sto je vucic platio NARODNIM parama avion da se aemrikanci vrate kuci, dok ISTOVREMENO VREDJA i PLJUJE Srbe koji se vracaju u Srbiju o svome trosku !!! Zatvara ih po kavezima bez testiranja …. zna onda to nisu njegovi glasaci, dzaba je odstampao licne karte da im pokrade glasove – sada to ne moze da prodje.

  5. Redakcijo zasto brisete komentare. Lepo sam rekao da je rezim NARODNIM parama platio avion da se amerikanci vrate kuci dok doticni pluje i napada Srpsku dijasporu koja se o svome trosku vraca u Srbiju. Sta je tu problematicno – govorim samo istinu !

  6. Sve je OK sa Vučićem,ali je mnogo smešno: zar Amerika nema jedan avion!

  7. Sada je vreme da svako pomogne drugome ukoliko je u mogućnosti
    bez obzira na naciju, versku pripadnost i sl.

    I nama mnogi pomažu i sada nije vreme za podele i razlike jer smo svi u istom problemu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.