Ponoš: Ako podržavate ovu vlast, vi podržavate nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


  1. Uh, bas sam se zabrinuo za Zdravka, srecom dobro je ziv i zdrav, evo ga opet posle tri dana

  2. Gospodine, ne podržavam ovu vlast, naprotiv. Što se Kosova tiče, ono je nezavisno, svidelo se to nama ili ne.

  3. Kad smo vec kod toga Zdravko i ti si bio za tu varijantu i to vrlo otvoreno sto te diskvalifikuje kao ozbiljnog politicara. Svako ko se zalaze za rastakanje drzavne teritorije ne treba da bude prisutan u politickom zivotu-bio on Vucic ili Ponos.

  4. Pa ko drugi je kriv za bombardovanje nego kucic seselja milosa i ducica ! 10 god su ubili po balkanu i na kraju dobili po nosu od svih ! Jos se kriju iza srba i srbiju kao da je njima za odbrane zemlje. Oni sami su naredili da se srbi u Knin po Bosnu i Kosovu budu proterani po kampovima srbije. Izgleda srbi ne razumeju mozgom dok ih stave u pasaluk !

  5. Nepomenik je priznao tzv. Kosovo, tako da međunarodnopravno on više ne može da odstupi od te činjenice. Ostaje međutim, međunarodna administrativna uprava UN i drugih organizacija na toj teritoriji koja govori u prilog da tzv. Kosovo nije steklo nezavisnost. Ali, na putu je da to ostvari i to sada uz priznanje onog ko u međunarodnim odnosima predstavlja matičnu državu.
    Našem narodu na tzv. Kosovu nisu garantovana ni osnovna ljudska prava, toliko o tome… Ko je i koliko dobio za ovu transakciju nikad se neće utvrditi.

  6. Погледао сам емисију синоћ,.
    Кандидат опозиције господин Понош пристојан, одмерен и тих, можда превише дефанзиван за мој укус , али то је мој лични утисак.
    Најјачи утисак на мене је оставио онај милићевић(намерно мало слово), који је грлато и више него поданички обећавао даљу сарадњу са СНС, који је некултурно викао и непримерено се понашао, који је прешао на поље личних увреда , малициозно и покварено нападајући представника опозиције наводећи где је исти рођен, као да је то нека срамота, лоша стигма, шта већ…
    Невероватна је количина увлачења ,полтронства и сопственог понижења овог виновника саобраћајне незгоде СЛУЖБЕНИМ ВОЗИЛОМ које је потпуно уништио ,па ваљда из тих разлога мора да искаже и докаже лојалност ,приврженост и неупитно вазалство вођи , до последњег атома части,ако ју је икада и имао…
    Импресивно је колико људи могу да се понизе, јавно и без блама…
    Овај „социјалиста “ је то доказао синоћ, у пуном обиму , а такви су данас правило а не изузетак, на жалост ове нације и државе.

  7. Sta se to desava u sluzbama,obracunavaju se preko baba,zar je dotle doslo?Valjda i u tom „poslu“postoji crvena linija.Pozdrav!!!

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.