Ponoš: Dačić je zainteresovana strana, ne može da vodi dijalog vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. ovo ti cestitam , dobro si mu rekao >> A mi trebamo da imamo samo 1 Tacku Formiranje Prelazne Vlade koja ce da pripremi FER IZBORE > u kojoj ce biti mesta za sve sto ce ucestvovati na Izborima , ja znam da ,,Opozicija ,,, nevoli kokurenciju cak se i rauje kad Reim salje disidenta u zatvorsku ludnicu # Opozcija nije rec rekla , sto me je rezimsku sud osudio na prevaspitavanje u zatvorskoj ludnici , vec se obradoovali .>>> zato i propadamo kao zemlja , tolerisemo zlocinacko postupanje rezima

    1. A sa kime bi ovaj da vodi pregovore.Valjda zamislja da sama sa sobom vodi pregovoe.Kakvi su ni tada se ne bi dogovorili.

  2. Svi sadašnji opozicionari da se povuku u mišju rupu i da puste mesto svojim iz treće postavke, inače sa njima neće opozicija preći ni 3%. Ako nastupe Djilas, Lutovac, Jeremić, Obradović , Nogo i sl. Vučić će vladati duže od turaka.Oni idu na ruku Vučiću. Ostavite se priče Vučić pokrao izbore, namestio, … nije tačno . Lično sam se uverio dok smo brojali bilo je oko 1500 listića, trčiš pa naletiš po koji listić koji nije za Vučića. Meni nije bilo dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.