Ponoš: Direktna saradnja Vučića i Kolinde Grabar Kitarović

Ostavite komentar


  1. „KADETIMA…“
    Redakcijo Danas-a objasnite nepismenim dopisnicima Beta agencije da se to na srpskom kaze PITOMCIMA !

    1. E pa Milutine nece da bidne. Pitomci su bili za vreme SFRJ i JNA, posto toga vise nema danas su kadeti .

      1. E pa Strahinja, ti si stvarno truba!
        Kadet je francuska reč, i ima značenje – učenik, pitomac vojne škole.
        Malo se obrazuj pa onda omalovažavaj druge..

  2. Ponoš je opšta bruka za Srbiju, propali oficir, propali NGŠ, čovek bez ponosa i dostojanstva.
    Ko se njega seća….
    Želim mu partijski uspeh…

    1. Ako si ti taj Bora Stević koji je dočekao Karića na aerodromu u uniformi pukovnika VS (iako si pemzioner) onda si ti bruka za Srbiju i ti si propali oficir. Bio si najgori komandant brigade u istoriji JNA,VSCGi VS. Prodao si se Kariću za male pare, sramoto Srbije.

  3. Bravo gospodine Ponos, svaka cast. Ali znate kad gangsteri i lazovi vode drzavu onda se takve stvari i dogadjaju..Neshvatljivo je da u Beogradu(uze podrucje) od 1200 000 stanovnika na proteste izadje par hiljada ljudi. Vucic skupi 100 000 od kojih je vise od polovine dovezao autobusima iz unutrasnjosti. Sto znaci da on nema toliku podrsku ali ljudi su indiferentni,nezainteresovani ili se prodaju za 5kg secera,2l ulja i dve pastete.

  4. Jaoo te fraze „deli pare kao da mu je ćaća ostavio…“ Rep.Srbija i treba da pomaže sve ugrožene Srbe ma gde god se oni nalazili.

Ostavite komentar


Politika

"Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju": Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini? 8

„Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju“: Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini?

Prilikom posete Beogradu i Prištini, pomoćnik generalnog sekretara NATO, Boris Ruge je predsednika Srbije podsetio na obavezu procesuiranja odgovornih za napad u Banjskoj, dok je predsednici Kosova naglasio da je potrebno uzdržati se od jednostranih poteza poput potencijalnog otvaranja mosta na Ibru. Dok isticanje Banjske predstavlja ponavljanje postojećih zahteva Zapada, zbog stava NATO prema Prištini most na Ibru najverovatnije neće biti otvoren, smatra Miloš Pavković iz Centra za evropske politike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.