Ponoš i njegova porodica pušteni da uđu u Srbiju: Nije rutinska kontrola već politički pritisak i maltretiranje

Zdravko Ponoš za Danas nakon zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci

Ostavite komentar


  1. Mala Rusija sve vise lici na diktaturu ,priznao to ili ne mali Putin..pokusajte shvatiti sta su radili sluzbe pre rata sa manjinama kada sad svom generalu zagorcavaju zivot i porodicu

  2. A kada mi obični smrtnici čekamo na graničnim prelazima satima i bivamo maltretirani od istih tih carinika i policije, nikom ništa. Pa red je da i vi generali malo osetite tu muku a ne večito povlašćeni za sve i gde god krenete.

  3. Hitno uvesti sankcije srpskim politicarima, kompletno + poslanicima vladajuce partije i porodicama bas kao ’99!

  4. Podji generale, narod, mi cemo za tobom. Dosta nam je zuluma, divljanja i primitivaca.

  5. U 21-veku blam bez presedana.Gore ngo 90-tih.Sta sebi ova vlast ne dozvoljava.A on tamo u Briselu izigrava nevinasce

  6. Срамотно понашање. Питам се да ли је неко по налогу извршио претрес или су безбедњаци на сопствену иницијативу тако деловали. Како год неко треба да одговара.

  7. Skandal nad skandalima.
    Tzv.Najbolji student PF ne oprasta 670.000 glasova koje je osvojio g.Ponos i pored onolike satanizacije i medijskog mraka.
    Puna podrska g.Ponosu.

  8. Kaze neko „samo polako nece ovi dugo“ ?!
    Prijatelju, ovu jasu vec 30 godina i ne planiraju da sjasu, a ti samo polako i cekaj da se nesto desi..

  9. Na Batrovcima su naši zadržavali i izbeglice posle Oluje, ista ona vlast u kojoj je Vučić bio ministar informisanja.

  10. Strašno. Za se tako postupa sa kandidatima za predsednika države na prošlim izborima iz ma koje stranke bio. Sami sebi daju autogolove i stvaraju neraspoloženje kod naroda koji je sluđen cenama, igrama oko Kim, aferama i dr.

  11. Zakon je isti za sve i ni za koga nema povlastica. Ako ja mogu da čekam na granici može i on. I mene su kontrolisali a ne bavim se politikom.

  12. A ni u jednoj vesti ne pise gde je bio. I to je detalj koji treba da se nadje u vestima. Ima pravo da bude i letuje gde hoce ali vest nije kompletna.

  13. Kako providno prave Ponošu šansu da se vrati u život! Posle opet ista politika, priča u prazno. Nemam reči! Ovako ostajemo zauvek zatvoreno društvo.

  14. Sramota, Diktatura i sta jos niste naveli.
    Zbog cega? On bivsi General Ponos je gradjanin kao i svi ostali koji poseduju Srpski pasos sta je tu cudno sto ga kontrolisu?

  15. Bivđi Načelnik Generalštaba ,vlasnik svih vojnih tajni,letuje u stranoj državi.To nijedna zemlja ne dozvoljava bez prethodnog odobrenja.

  16. Pa moraju se na kraju pokazati svi papiri. Gospodin ponoš je uzeo skoro hrvatsko državljanstvo, pa kako mu odgovara vadi ta ili srpska dokumenta. Čovek ima rezervnu otadžbinu, a hoće da bude predsednik Srbije!?

  17. Moju suprugu i dete držali 4 sati na kiši 2014, pa smo se vratili nazad i otišli na drugi prelaz da bi ušli u Srbiju. Na naše žalbe nam je odgovoreno – nisu prekršili zakon. Fuj državo Srbijo…

  18. Ovakvim postupkom vlasti mu samo čine uslugu da još bolje prođe na sledećim izborima. Malo više čekanja će se isplatiti.

  19. Na istom prelazu su mene i mog prijatelja vrbovali da radimo za njih.
    Rekao sam im da još nisam ušao u Srbiju,i ako treba nikada neću.
    Tada su nas pustili i sa autom presretali do Beograda.

  20. Normalno, provera za svaki slucaj. Treba voleti i cuvati zemlju Srbiju! Ako je sve uredu( kao sto je bilo), dobro dosli, izvolite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.