Ponoš: Jeremić mi nije čestitao, sa Đilasom ozbiljni nesporazum zbog Pinka

Ostavite komentar


  1. Pazljivo sam pratila Ponosa, dala glas ja i moja porodica,i neki prijatelji.Vrlo pametan i pronicljiv covek.
    Cuvajte ga i nasih 700000 glasova!!!

  2. Jeste li cestitali pobedniku na predsednickim izborima ako jeste svaka cast ako niste onda noti ste covek a jos manje oficir.

  3. Ti i Mariniika u DS da se ponovo stvori jedina prava stranka ali bez preletača

  4. Neverovatno koliko ispljunutog otrova u samo par komentara. Ali dzaba vam, ovaj covek je gospodin i nas buduci predsednik a vi ga sada blatite koliko vam volja mada bi bolje bilo da se bavite svojim slucajevima.

  5. Pametan i vaspitan, vrlo kulturan čovek. Ko i zašto da čestita manipulatoru i diktatoru, to niti je potrebno niti ma smisla. Ponoš je čovek preko potreban jednom razlupanom društvu kakvo je proizvela SNS. Sve ostalo je zavist, ljubomora i zastranjenost.

  6. General Ponoš dobio čin generala ničim opravdano isto kao predlog i odluka Đilasa da je on pogodan za izbor predsednika .Tako da sada general uobražava da će na nekim sledećim izborima i uspeti kao samostalan lider i osnivač neke svoje stranke .za ovakvo ponašanje narod kaže:“Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu“…

  7. Gospodine Ponoš, sve ste dobro uradili i nema potrebe da se pravdate zbog Vuka i Đilasa! Narod vas je potpuno razumeo i dao svoje glasove,pre svega jer ste čovek od reči, za razliku od Vuka i Đilasa, koji su vašu, izbornu kampanju gledali „iz lože“, i čekali pobedu! Đilas Vas napada zbog Pinka, a on odlazi kod Vučića, bez prethodne konsultacije sa ostalima! Vuk je ko malo dete,misli samo na fotelju i položaj! Zbog njih, mi koji smo vam ukazali poverenje, a i ostali građani koji bi vam isto dali glasove, da su mediji slobodni i objektivni, pa da shvate pravu istinu ko šta radi i čime se sve bave u zemlji Srbiji!

  8. Koliko ljigav covek. Pljuje po onima koji su ga stvorili. Kakav je covek najbolje govore njegove komsije iz kraine iz koje je pobegao kad je krenuo rat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.