Ponoš: Vučić se Veberom oduševio u 45, puškom u 50. godini, a Ustav je čitao samo za ispit

Ostavite komentar


  1. Potpuno ste u pravu. Najveci dezerteri i pobegulje od vojske slali su mladice da ginu zarad njihovih bolesnih ambicija. Ne samo voolin ni ovaj av nije sluzio vojsku jedino gde je on sluzio bile su jedinice seseljodnih cetnikovica.

  2. Kakav čovek takav i komentar Ponoša treba da je sramota prvo izražavanja pa svega ostalog , odličan poklon za njega je bonton

  3. Ni ovaj nije ništa naučio iz grešaka prethodnika. Ne zanima nas Vučić, zanima nas šta vi imate da ponudite. Znam da je Vučić loš, kada pogledaš sveukupnu sliku, bez obzira na dobre ekonomske rezultate. Ali koliko vidim, vi niste bolji, a znamo kako ste vodili ekonomiju. Nadam se da je narod dovoljno pametan i da neće glasati ni za vas, ni za Vučića. Ni ostali kandidati nisu sjajni. Jedini koji mi uliva nadu je Miloš Jovanović, ali teško da on može nešto da uradi na izborima.

  4. Rodjače, ti si sa svoje zemlje pobegao, a ovde očekuju da braniš našu, ako zatreba.
    Ccccc

  5. Isuvise su fini i kulturni predstavnici opozicije pa se nadam da ce narod prepoznati to i oterati one dzelate zauvek.

  6. Momo,moraš da znaš da je ovom „slavnom“ generalu profesor u srednjoj školi bio „slavni“ general Slobodan Praljak.

  7. Sažeto opisana karijera Vučića, preskakao je lestvice u životu, zato i ne čudi njegovo neiskustvo kao državnika, trebalo bi da se vrati da radi kao mlađi referent da ispeče zanat.

  8. Srbijo zemljo
    Zaslužuješ bolje
    Neće te valjda izabrati Nato predsednika
    Državljanin koje zemlje je on

  9. koliko ja vidim, botovi ovde imaju vecinu, citaoce Danasa mrzi da pisu komentare, a profesionalci su dobili zadatak da rade u tri smene, jer, ako su ovo komentari citalaca Danasa, onda je to obeshrabrujuce; verujem da su ovo ipak naredjeni komentari, jer ovo sto je general rekao [Veber, puska, Ustav], sve je i tacno i slikovito, a publika Danasa, ili nezvani gosti, zameraju generalu da se nije nagutao baruta, a vi koji skrabate po internetu, vi ste poginuli gde god ste bili?

  10. Nemojte đenerali molim vas!!!Eto ja đenerale u tri navrata obavljah posao vas „aktivnih“uživalaca beneficija!Da nebi nas rezervnih oficira vojskom na frontu nebi imao ko da komanduje!Dali su ti ratovi morali da se vode ne znam-vršio sam svoju oficirsku dužnost!Gde si ti bio tada?!Sad uživaš u debeloj đeneralskoj penziji,džabe stančini,a ja sa mojom inženjerskom diplomom moram raditi do crkavanja tj.do 65 godine!!More…Još nešto:nisam bot,drug član SNS-a i sl.

  11. Vec sam za neke medije poslao komentar da Vucica ne mogu da smislim ali ti ustaso da mi budes predsednik neces! DOBRO CITAJ I RAZMISLJAJ O TEKSTU!!!
    JA SAM CISTO DA ZNAS ,MNOGA S.ANJA OD ORUZIJA I VIDEO I KORISTIO CAK I VISE OD TEBE JER SAM BIO PO RATISTIMA DOK SI SE TI ISTO KAO I VUCIC KRIO PO RUPAMA ZA PACOVE.

  12. Vec ti dali Odrešene Ruke
    Za vrem Komunizma je Drzava Brinula o Gradjanima
    Demokratija je nešto Drugo

  13. “Paroles, paroles, paroles….” Nikako da se pređe na “res non verba” a sekund je do 12.

  14. Nema goreg izbora od Vučića.Ponaša se kao najbolesniji despot,manipulator,najveći kršitelj Ustava…
    A šta očekivati od Šešeljevog učenika???
    Samo da on ode…odahnula bi ne samo Srbija nego i Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

  15. Moje misljenje je da samo srpskk drzavljani treba biti predsednici,Ponos srbin nije

  16. Svi ovi će dati Kosovo.A onda će kao i 2000 da upadaju po bankama i da otimaju.Radil sam i Beogradskoj banci kada su žutaći ušli u trezor i od tada ko zna gde su završile zlatne poluge.A s svi radnici dobili otkaze i banka više nije postojala.Ta ista vlast nije uspela plate na vreme da obezbedi,kasnilo se i po nekoliko meseci.

  17. U sluzbovanju on mi je bio NGŠ.Covek koga vojska uopste nije zanimala.A i realno ,vojnik nije za civilnu funkciju.Usko specijalizovan samo za vojsku i to je kraj.

  18. Svaka cast u par recenica reci sve bez potrebe za Maratonskim ala Vučićevim govorima i okretanjem jedne iste ploce svaki dan.Treba nam Ponoš takav odmeren tih koncizan i jasan.Dace bog da vratimo osmeh i veru u zivot i rad. Neka nam Bog Pomogne i urazumi one koji pomuceni lazima treba da se vrate na prav put zarad dece i unucica.

  19. Mora od starta da insistira na TV duelu sa Vučićem. Vučić na to nikako neće pristati.

  20. Podrška Zdravku Ponošu! Poludeh više od ovih prebrojavanja krvnih zrnaca. Čovek je Srbin iz Knina (ne bi me bilo briga i da nije Srbin), naravno da je državljanih Srbije (ne bi ni mogao da se kandiduje da nije), nije pobegao sa ratišta, u Beograd ga poslala JNA osamdesetih kad je završio vojne škole u Zagrebu, nije NATO general već ga je vojska slala na školovanje i u službu pri NATO. To su proverljive činjenice. Kao što su proverljive činjenice da su se pojedini useljavali u državne stanove dok su im vršnjaci ginuli na Košarama. General može da pobedi zato je i pristao da bude kandidat.

  21. Pravo je svakog na svoje misljenje i na postovanje drugoga. Ne treba iznositi pausalne ocene. Ja sam Srbin ali ne srbujem. Ponos ili Vucic izabrat ce vecina. Nemojte iznositi svoja nerealna misljenja.

  22. Sve ovo u Srbiji mi izaziva mučninu i gađenje da bih povraćao i bježao što dalje da moje oči to ne vide i uši ne čuju

  23. A zasto tako pricate, kada ja znam, a i mnogi u Sapcu, da se za vreme vlasti Dusana Petrovica i Nebojse Zelenovica, posao nije mogao dobiti ako nisi bio „njihov“. Ne kazem da je sada bolje, i sada moras da budes zna se ciji, ali je sustina ista, nista se u Srbiji ne menja i to je strasno.

  24. Kad citam ove negtivne komentare upucene Ponosu, mislim , ovaj narod nije ni zasluzio bolju vlast od ove sadasnje

  25. Kandidatura Zdravka Ponosa za predsednika Srbije je cista perverzija jednog dela opozicije

  26. Dok ste vi bili na vlasti stranački ste zapošljavali. Vlast je vlast, a slast je slast. Bili smo pred bankrotom!

  27. Poštovani Gospodine,
    Imala sam zaista čast da se više puta sretnem sa vama, zaista ste ličnost za poštovanje, profesionalni ste, imate retku ljudskost i inteligenciju.
    Moram skrenuti pažnju na poslednji deo teksta „niko neće biti šikaniran…“.
    U vreme režima vaše stranke donet je izvestan zakon koji je zabranjivao zapošljavanje u javnom sektoru, drugim rečima, zakon koji je promovisao isključivo partijsko zapošljavanje.
    Ovi biju i ubijaju. Vaši su ostrvili na egzistenciju gradjana i uveli izvršitelje, dakle isto ali na drugi način.

  28. Šta ce tebi Djilas i Jeremic. Gladacu za Vucica samo zbog njih dvojice. Izbacite ih iz redova opozicije i glasacu za tebe.

  29. Njanja
    02. februara 2022. u 18.18
    O čemu pričaš?On ne koristi uličarski rečnik kao tvoj voljeni, a sve što je izjavio je istina.Maks Veber se čita do tridesete, on (tvoj voljeni) je tada bio huligan u pokušaju, kada ga Šešeljesku uzeo pod svoje, morao je da čita njegova štampana nedela, tako da …

  30. Vidi botiće ala su se raspisali, biće sendviča do izbora, a onda vidite šta ćete.

  31. Građani koji to žele uzmu stvar u svoje ruke,izađu na izbore i izaberu koga hoće.Nisam siguran da je tako radio građanin Ponoš.

  32. Ponoš je vojnik i mora da ima taktiku i plan koja se pravi posle analize protivnika i svojih programa . Šta je ,ko je i koliko sposoban protivnik valja znamo a general gubi vreme i tatkičku nit objašnjavajući nepotrebno ! Iznosite svoj plan i program kritikujte prethodne planove i programe-šta je obećano a šta uradjeno gde se varali i kralo …..i tako /zar da vam mi objašnjavamo ???

  33. Ti da si bio pravi general, branio bi svoju zemlju i svoj narod, a sada hoćeš još i NATO da dovedeš, srami se i vrati odakle si i došao.

  34. A vi ste ista nato izdajnicka ekipa koja je ove nesretnike i dovela na vlast.Dok vas sve ali bas sve komunjare ne oteramo u u Srbiji će promene biti samo kozmetičke.

  35. Dosta smo o tebi čuli ovih dana i ako je sve tačno makar 005 % ti nemaš šansu da postaneš predsednik mesne zajednice Marinkove bare.

  36. Covek general preko veze bez zavrsene Ratne skole – on je sramota za vojsku i za mene -rez.oficira -majora i ucesnika sukoba i 91 i99g.

  37. Podrska, zadnji nam je voz. Iako nije idealan ne moze da bude vece zlo od ovoga. Radikale izbaciti za sva vremena, zakonom.

  38. E moj gospodine,svi znaju kako si ti postao general i kako si se namlatio para- pa prema tome budi srecan sto si na slobodi i ne soli pamet ljudima!

  39. Moja podrška čestito čoveku, generalu koji nije ukaljan. Duboko verujem u pobedu na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.