Ponoš: Lažni izbori 21. juna jedini na kojima će se glasati nogama

Ostavite komentar


  1. Ето, добисмо опозицију с којом за кога год да гласате, гласате за власт! Честитам српском бираштву, и особито опозицији српској на овом јединственом успеху!…
    Питам се како смо са оваким ђенералима успели да од душмана сачувамо и Теразије? Мора да непријатељ зна за неке „подземне воде“, па ни не покушава…

  2. Šteta što je g. Ponoš, verovatno slučajno, propustio da objasni kako i zašto bi naredni izbori trebali da budu manje lažni. Ako se dogodi da naredni izbori budu još lažniji od ovih sadašnjih, da li će buduća strategija biti bojkot na kvadrat? Potom na kub i tako do u nedogled?
    Nema prijatnije muzike za režim od bojkotaške, jer će ne izlaskom na izbore bojkotaši ugasiti „svoje političko bitisanje“ i pretvoriti se u neformalna i politički irelevantna društvanca.

  3. Ponošev pašenog izlazi na lokalne izbore, da li će on isto uraditi, tek ćemo videti?!

  4. Načelnik generalštaba u čije vreme sam služio vojsku i mogu da kažem samo sram te bilo. Nosio sam pocepanu i obojenu uniformu, slušao pilote kako se žale da nemaju ni sat naleta godišnje, jer nema kerozina, a da ne pričamo o avionima i tehnici. General koji je dozvolio reorganizaciju vojske po savetima NATOa, sve što nisu postigli agresijom ovaj čovek i Tadić su uradili za njih. Sram te bilo, da ne koristim teže reči. NISI NIKAD BIO GENERAL, A NI ČOVEK.

  5. Izbori nisu lažni, jer se ne glasa izmedju opcija, već za opciju, i sam izlazak na izbore znači odabir izmedju napredka, i prošlosti koja se plasira kroz priču o bojkotu.

  6. Izlazak na birališta je pravo i obaveza svakog gradjanina, a ostanak kod kuće je bežanje od odgovornosti, i stavljanje svoje sudbine u tudje ruke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.