Ponoš: Litijum je Vučićev adut umesto Kosova

Ostavite komentar


  1. Ti pricas o kosovu izdo si svoj narod u krajini prekini vise da lupas gluposti ti bi da priznamo kosovo da bi ti ponovo pljacko po srbiji idi u tvoju lijepu ci si drzavljanin

  2. Nisi ti “ mrgud“, ti si nepismeni bot . Da imaš malo ljudskog u sebi i dozu samopoštovanja, opismenio bi se elementarno jer to jeste uslov da bi čovek uzeo slobodu da nešto piše i iznosi stav.
    Ovako si samo hrabra budala.

  3. tako će i na Kosovo i Metohiju. Ko god bio na vlasti i na kakve god ustupke pristao.

  4. Svim razumnim i mislećim građanima Srbije ove reči bude osećaj, zapravo uverenje da rešenja postoje.

  5. Pa ti bi odbranio Kosovo? Sramota samo nesto lupetaju i zamajavaju ovaj nepismeni narod !! Zna on da je Kosovo izgubljeno ali daj malo glasova nesrecnika!? Sramota!? A mozda ima i nesto drugo mnogo primamljivije!? Trebalo bi da se pojavi neki moralan i posten covek da kaze istinu pa da krenemo da resavamo ovolike probleme koji se samo gomilaju !!

  6. Generale, gradjani dobro znaju da si upoznat u kom sistemu žive i očekuju od tebe i tvojih istomišljenika rešenje kako da taj sistem promeni. Zato, ne bavi se Vučićem, dodavačem, već kako da do te promene dodje, a da se ne oblače čizme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.